logo
6 June 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

In deze blogpost tips veel DIY’s! Niet in de laatste plaats onder invloed van Ronja (die gisteren met mij meeliep en dol is op DIY, daarover later meer), die mij weer nieuwe blogs heeft ‘geleerd’. Om de afwisseling te waarborgen heb ik er wel voor gezorgd dat één DIY op het gebied van kleding is, één op het gebied van nailart en één op het culinaire vlak. Zo zit er hopelijk toch voor iedere interesse wat wils bij!

Met dit afgrijselijke weer (ik deed lang mijn best optimistisch te blijven, maar nu krijg ik er toch wel moeite mee…) is er niets leuker dan sit back and relax: deze blogpost tips lezen, toch? Enjoy! 

Tip! – Moestuintje in een kistje.
Photobucket
Eén reden waarom ik wel een student zou willen zijn, omdat het zoveel creativiteit vereist hier en daar. En creativiteit: daar houd ik wel van! Deze studenten hadden ook al zo’n creatief idee: een moestuintje voor iedereen die geen (plek in zijn/haar) tuin heeft. Nu heb ik wel een tuin, maar zie ik mezelf niet door weer en wind een moestuintje verzorgen (wat me zo nu en dan best leuk lijkt!) en schijnt het daarnaast ook nog eens ontzettend veel werk te zijn zo’n tuintje bij te houden. ‘Jouw groene tuintje‘ lijkt me daarom een geniaal idee!

Tip! – Anatomisch hart ketting.
Photobucket
Ik weet nog goed dat ik voor het eerst een hart zag, zoals een hart eruit ziet. En dan op een kunstzinnige manier. Dus geen hartvorm (<3) zoals wij die kennen, maar het orgaan. Ik zag hem als tatoeage en bedacht me: ‘Wat mooi! Waarom heb ik die vorm nooit eerder gezien? Veel intiemer, eigenlijk’. Omdat tatoeëren van iets wat je mooi vindt weer meteen zo ver gaat, is deze ketting een mooi alternatief. Verkrijgbaar op Etsy in allerlei uitvoeringen.

Tip! – De konjac spons.
Photobucket
Beauty tools: ik houd ervan! Hij ligt natuurlijk al máánden onaangeroerd in de kast, maar zo zweer ik bijvoorbeeld bij de Beautyblender en vind ik het mooie aan deze Konjac spons dat hij helemaal natuurlijk is en daarmee vol met allerlei vitaminen en mineralen. Wil je hem eens proberen? Als je een beetje snel bent, kun je nog meedoen aan de winactie en krijg je er misschien binnenkort wel ééntje gratis thuis gestuurd.

Tip! – DIY ‘edgy’ nail-art.
Photobucket
Dat zelfs bij ervaren DIY’ers een DIY uitloopt op een drama is stiekem best prettig om te weten. Niet dat het resultaat van Maegan er dramatisch uitziet, maar zelf is ze duidelijk niet tevreden. Het handige daarvan is: aan jou kan ze tips geven van hoe jij deze nail art succesvoller kan realiseren!

Tip! – Siroop van vlierbloesem
Photobucket
Vlierbloesemsiroop. Ik had nog niet eens ooit van Vlierbloesem (hoezo stadsmeisje?) gehoord, maar mijn stagaire-voor-één-dag gelukkig wel, en dus kon zij me vertellen dat het echt heerlijk ruikt (bij de IJ-hallen in Amsterdam staan ze volop), en dat er sieroop van maken dus ook best het proberen waard is. Jammer van die suiker, als je het mij vraagt, maar wie weet verzin je er een goed alternatief voor.

Tip! – Verf je eigen regenboog shorts
Photobucket
Ik heb een zwak voor kleuren en dus een vlak voor alles met regenboog-effect. En dat terwijl ik niet één kledingstuk in mijn kast heeft met een regenboogmotief. Omdat regenbogen voor de meesten simpelweg te. veel. kleur. betekent is er ook maar weinig in te vinden. Dat betekent: DIY! Schaf textielverf aan en you’re ready to rainbow!

Tip! – Een bikini voor jouw figuur (en deel 2)
Photobucket
Bikini’s, ik heb er niet zoveel liefde voor. De keren dat ik per jaar een bikini draag zijn op één hand te tellen. Als het niet één vinger is. Ik voel me met blote benen al vrij ‘naakt’, dus kun je nagaan hoe dat met een bikini zit. En toegegeven: het perfect zittende exemplaar vinden is ook geen makkie. Gelukkig heeft Style Today nu twee posts geweid aan de verschillende modellen voor de verschillende figuren. Handig!

Meer tips van mij ontvangen? Volg me dan op Twitter (bijna 1700 volgers, joepie!) en Facebook.

Wat was dit keer je favoriete tip? En welke tips interesseren je niet zoveel?


Alle credits gaan naar de bronnen.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties