logo
15 June 2012

De leukste reacties – Juni

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

Ik weet nog dat ik vorige maand vroeg of we voor juni voor de leukste reacties ooit zouden zorgen met zijn allen? Ik nam goede stukken voor mijn rekening, en dan moesten jullie je natuurlijk uitleven bij het commentaar. Nou, dat heb ik geweten! Ik ben weer ontzettend blij met de verschillende soorten reacties en feedback die ik de afgelopen weken ontvangen heb. Bijna iedere maand laat er ook wel weer een dame van zich horen die zegt: ‘Ik heb nog nooit gereageerd, maar hier wil ik toch even wat over kwijt…’. Blijkbaar kan ik na zo’n tijd jullie toch nog ‘triggeren’ en daar ben ik heel blij om. Ik hoop dat dat zo door blijft gaan.

Nogmaals: leuke reacties zijn niet altijd léuk wat mij betreft. Althans, dat is niet wat ik bedoel. De ‘nuttigste’ reacties (o.i.d.) klinkt gewoon niet, maar het is wel wat ik bedoel: ook met opbouwende kritiek (en gelukkig is deze bijna altijd opbouwend) kan ik heel blij zijn, omdat deze me weer even op scherp kan zetten en ook aangeeft dat jullie kritisch zijn naar mij toe. Daar houd ik van: kritische mensen, die verder kijken dan hun neus lang is. Dat moet je dus ook vooral tegenover mij zo doen. Toch zijn complimenten waar ik écht even een brok van in mijn keel krijg ook héél leuk hoor *klopt negativiteit af*.

Ga er eens lekker voor zitten en lees de complimenten, meningen, visies en andere zaken van je ‘leescollega’s. Veel plezier!

Froufrous.nl – Mijn favorieten
Photobucket
Het leuke van bloggen is dat ik soms inzichten, associaties en ideeën krijg waar ik zelf nooit op was gekomen. Dit was duidelijk zo’n associatie. Ik heb echt even hardop zitten lachen.

Filmpje! – ‘Hoe stel ik mijn outfit samen?’
Photobucket
Ik word er altijd blij van als ik geloofwaardig en echt overkom. Dat is ook één van de redenen dat ik zorg dat mijn blog niet overal altijd te ‘gestyleerd’ is. Hoewel ik het heel mooi vind is dat gewoon niet wie ik ben. Toch is mijn blog best gestructereerd denk ik (dat vind ik dan wel weer belangrijk) en ik denk dat Mariëtte daarom verwachtte dat mijn kast wat minder chaotisch zou zijn. Om je de waarheid te zeggen: hij ziet er een stuk chaotischer uit dan hij is, want ik weet echt wel alles te vinden en heb voor alles een vaste plek.

Photobucket
Leonie was één van de weinige die ook echt uitgebreid vertelde hoe zíj nou een outfit samenstelt. Erg leuk vind ik dat, want als kledinglover ben ik daar natuurlijk erg in geïnteresseerd. Als blogger ben je veel aan het ‘zenden’, en dan is het echt heel erg leuk als je andere interpretatie, manier van doen of reactie terugkrijgt.

Outfit – Net als in de film
Photobucket
Ik hoor best regelmatig dat ik perfectionistisch ben, maar ik weet nog steeds niet of dat nou zo is. Ik ben vooral erg kritisch en wil altijd alles onder controle hebben, maar ik geloof niet dat dat hetzelfde is als perfectionistisch zijn. In ieder geval vind ik het belangrijk jullie te laten hoe ik naar mijn outfits kijk, zodat jullie ervan kunnen leren. En dat doe je niet als ik mijn eigen outfits alleen maar de hemel in prijs; wel als ik mijn eerlijke ideeën geef. Toch?

Schrijfgraag – Zo anders dan gepland? 
Photobucket
Ik weet niet in hoeverre jullie het altijd meekrijgen maar de rubriek Schrijfgraag zorgt nogal eens voor commotie. De onderwerpen zijn vrij vaak persoonlijk en diepgaand, en daarmee raak je al gauw een gevoelige snaar. Gelukkig vaak positief, maar soms ook negatief. Bij deze wil ik in ieder geval nog maar eens benadrukken dat ik nóóit iemand wil kwetsen, beledigen, onzeker maken of wat dan ook. Voor mij spreekt dat voor zich, maar misschien voor jullie wel niet. Ik kan niet anders doen dan mijn best om dingen subtiel te formuleren en zoveel mogelijk rekening te houden met verschillende gevoelens en belangen. Ik kan nu echter al zeggen dat dat me echt niet áltijd zal lukken en dat ik het ook belangrijk vind dat ik het gevoel heb dat er genoeg ‘schrijfvrijheid’ overblijft. Anders kan ik natuurlijk net zo goed vertellen over de koe in de wei, bij wijze van spreken.

Modeshow – ArtEZ afstudeercollecties 2012 (deel 2)
Photobucket
Regelmatig wordt ik ‘herkend’, maar zelden word ik aangesproken. Bijna altijd hoor ik achteraf veel mailtjes, tweets of reacties dat iemand me gezien heeft, maar me voor wat voor reden dan ook niet aansprak. Dat je me niet aan wil spreken als ik aan het bellen ben begrijp ik natuurlijk, maar anders: gewoon doen! Ook als ik snel loop en haast lijk te hebben (de bus missen is toch geen schaarste in mijn leven) of arrogant kijk (geen idee of ik dat doe, maar dat is altijd mijn grootste angst, haha).

Outfit – R.I.P. panty
Photobucket
Linda is een soort beruchte lezeres geworden voor mij. Vaak is ze óf laaiend enthousiast óf ze vindt mijn outfit helemaal niets. Kritisch is ze in ieder geval, en ze heeft ook vaak een andere mening dan anderen. Soms heb ik de neiging weg te duiken als ik haar naam op mijn beeldscherm zie verschijnen, maar vaak vind ik het juist erg leuk om te lezen wat ze te melden heeft.

Photobucket
Als bloggen mijn ‘vak’ niet was, dan was het kleding combineren. Hoe oppervlakkig je het misschien ook vindt, ik denk dat het één van mijn grootste talenten is én één van mijn grootste hobby’s bovendien.

Iets anders: ik zou het erg leuk vinden je morgenavond – 16 juni- te zijn bij de Nacht van de Mode. Voor mij wordt het de derde keer, en ik vind het altijd een ontzettend gezellig evenement. Indien je van plan bent te gaan en me tegenkomt: schiet je me even aan? Tot morgen misschien!

Juli zal een maand zijn waarop velen van jullie op vakantie gaan, of in ieder geval van het hopelijke komende lekkere weer genieten, maar toch hoop weer een geweldige De leukste reacties te hebben volgende maand. Fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties