logo
6 June 2012

Dealcollector.nl – Alle deals verzameld

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

De naam zegt het eigenlijk al: dealcollector.nl verzamelt alle goede deals voor je. En dat is niet verkeerd, want dat scheelt je surfen langs héél veel sites als Groupon (My City Deal), Group Deal en anderen. Hier vindt je een overzicht van welke aanbieders er bij de site zijn aangesloten.

Voor wie nog niet bekend is met sites als Groupon, zal ik uitleggen wat ze voor je kunnen betekenen. De aanbieders van DealCollector.nl zijn webshops die handelen met ondernemers uit elke regio. Ook bij jou in de buurt dus! Zo kunnen zij jou mooie acties, kortingen en andere deals aanbieden die de regionale ondernemers aangaan bij wijze van promotie voor hun product, winkel of dienst. Voor de ondernemer is het alleen interessant iets aan te bieden voor zo’n klein bedrag of met zo’n hoge korting als er genoeg mensen gebruik van maken. Daarom hangt er altijd een minimum aantal inschrijvers aan de deal vast, voordat deze doorgaat. Mijn ervaring is echter dat dit minimum vrijwel altijd gehaald wordt, want de acties zijn over het algemeen niet mis!

Via de webwinkel koop je niet rechstreeks een product, artikel of dienst, maar een voucher. Met deze voucher ga je naar de ondernemer die (bijvoorbeeld) met Groupon samenwerkt, en via die of dat winkel/webshop/bedrijf kun je vervolgens met hoge korting of met speciale voorwaarden het product aanschaffen of de dienst inhuren. De meeste vouchers zijn ongeveer een half jaar geldig, dus heb je ruim genoeg tijd om van de actie gebruik te maken.

Photobucket

Simpelweg is dit dus hoe sites als Groupon werken: meer mensen kunnen samen meer korting ‘afdwingen’, terwijl ieder voor zich de deal sluit en de kopers met elkaar niets te maken hebben. Jij koopt dus niet anders dan dat je bij je favoriete webshop of de bakker om de hoek doet – het enige verschil is de vouchercode die je voordeel biedt.

Aanbieders verzamelen acties, en DealCollector.nl verzamelt de aanbieders: zo heb je echt alle goede acties uit jouw regio bij elkaar op één website.

Ga gauw naar dealcollector.nl en kies bijvoorbeeld Groupon Amsterdam of een andere stad bij jou in de buurt.

Maak jij wel eens gebruik van een site als Groupon en lijkt DealCollector.nl je handig als verzamelsite?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties