logo
19 June 2012

Filmpje! – “Het boek ‘Hooggehakt en kortgerokt'”

Gepost in fashion, overig

Omdat er zoveel positieve reacties kwamen op het vorige filmpje wil ik mijn best doen meer onderwerpen in deze vorm te gaan behandelen. Natuurlijk kun je het nooit iedereen naar de zin maken, maar aangezien één van de meest gehoorde kritieken ‘meer filmpjes!’ is, hoop ik wel dat ik een hele hoop van jullie tegemoet kan komen.

De vorige keer zei ik het al: op dit gebied kom ik pas net kijken en ik moest dan ook nog even wennen aan het speechen voor de camera. Als je schrijft kun je een zin drie keer opnieuw doen en er 3 minuten over nadenken als je wilt. Als je een verhaal houdt, dat je ook nog eens graag spontaan wilt laten zijn, dan wordt dat een stuk lastiger. Hopelijk vinden jullie toch dat ik het er niet slecht vanaf heb gebracht.

Meer ga ik niet vertellen, want de rest hoor je allemaal in het filmpje zelf! Veel kijkplezier!

Hier kun je alle feiten over Hooggehakt en kortgerokt nog eens nalezen, het boek bestellen en een filmpje bekijken met auteur Martine van Rooijen.

Opnieuw geldt: onderwerpen en thema’s voor vervolg filmpjes zijn meer dan welkom! Laat je me weten of het boek je wat lijkt?


Gefilmd en bewerkt door mij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties