logo
11 June 2012

Filmpje! – ‘Hoe stel ik mijn outfit samen?’

Gepost in mijn outfits

Omdat het alweer een tijdje geleden is, maar vooral omdat ik weet dat de meesten van jullie het erg leuk vinden, heb ik vandaag een filmpje voor jullie! Bij het vorige filmpje reageerde een lezeres dat ze het leuk zou vinden als ik eens zou laten zien hoe ik een outfit samenstel, en ook al heeft het even geduurd voordat ik er iets mee gedaan heb: nee, ik ben je niet vergeten en dat idee is altijd in mijn hoofd blijven hangen. Het leek me namelijk een erg leuk thema! Vandaar dat ik hier met jullie deel hoe ik dit doe.

Ik heb lekker niets opgeruimd, aan de kant gegooid of heringedeeld: zo is het filmpje lekker puur natuur. Ik heb het ‘script’ (niet dat die er was, maar bij wijze van spreken…) zelfs bitter weinig over gedaan – alleen als de camera het begaf eigenlijk- dus dat houdt het ook nog eens lekker spontaan. Kun je meteen zien dat ik niet zo’n heel georganiseerde en opgeruimde miep ben. Niet dat daar iets mis mee is (voordat ik weer iets verkeerds zeg!), maar ik heb gewoon niet de behoefte valse verwachtingen en ideeën te kweken. Wel kan ik zweren dat mijn kast toevallig wel op zijn slordigst was tijdens de opnames.

Ik heb het al vaker gezegd, maar don’t blame me dat ik geen geniale cameravrouw ben. Het licht en het geluid (niet met je rug naar de camera praten, Suzanne!) is niet altijd top, maar zolang het goed te volgen is geef ik liever meer aandacht aan de inhoud dan aan de vorm. Is dat verkeerd? Tips zijn echter altijd welkom natuurlijk.

Ik hoop dat jullie het kunnen volgen, want ik kan me best voorstellen dat sommige dingen voor mij heel vanzelfsprekend zijn, terwijl jij misschien denkt: ‘Waar heb je het over?’. Fijn begin van de week en veel kijkplezier!

Indien je het filmpje niet kunt zien, klik hier.

Ik ben erg benieuwd: herken jij iets van mijn ‘theorieën’ in hoe je zelf over je kleding nadenkt? Of helemaal niet? Wat doe jij anders, en had je verwacht dat ik het zo zou doen? En nog een volgende vraag: wat zou je een leuk thema vinden voor een volgend filmpje? Wat wil je nog van me weten, en vindt je leuk als ik het via een filmpje zou brengen? Let me know! 


Gefilmd door Ronja Driessen, bewerkt door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties