logo
27 June 2012

Outfit – 1,2,3,4, hoedje van, hoedje van

Gepost in mijn outfits

…nee, niet van papier, wel met een veertje. Na babyblauw heb ik ook mint(nou ja, écht mint vind ik het niet)groen ontdekt als ideale kleur om te combineren met bruin. Bruin past het beste bij een frisse kleur, en dat zijn babyblauw en mintgroen nou eenmaal zeker weten. Jullie waren wat minder te spreken over de outfitpost waarin ik babyblauw met bruin combineerde, dus hopelijk valt deze combinatie beter in de smaak. Ik was in ieder geval helemaal in mijn nopjes om het feit dat het hoedje bíjna dezelfde kleur heeft als mijn panty. Dat soort matches vind ik geweldig!

Ik heb vaker last van die dingen, maar elke keer als ik een hoedje draag denk ik weer: moet ik vaker doen. Vandaar dat ik deze outfitpost dan ook maar eens naar het hoedje vernoemd heb.

De schoenen geven het geheel wat mij betreft iets meer glamour; de glitterachterkant zorgt ervoor dat deze outfit een niet al te hoog boswachter-gevoel krijgt. Dat is nou precies waarom ik zo blij ben met de laarsjes.

Wat vind jij van deze outfit? Is mintgroen wat jou betreft inderdaad een goede combinatie met bruin? En houd je van hoedjes?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tally Weijl longsleeve
zelfgemaakt jurkje
onbekende panty
Pieces riem
H&M hoedje
Bullboxer laarsjes


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties