logo
29 June 2012

Outfit – Appeltjes van oranje

Gepost in mijn outfits

Ook al zijn ze maar héél subtiel, ze zíjn er wel: appeltjes van oranje. Deze schattige knopjes van Lauzz.nl durfde ik na de EK-blamage even niet uit de kast te halen. Mannen worden er misschien nog steeds agressief van, maar ik geloof dat de EK-heftigheid hier wel meevalt. Dus daar zijn ze: duidelijk een keer wat anders dan statement oorbellen.

Het weer is nog steeds wisselvallig om gék van te worden (en lijkt dat helaas ook de komende weken nog te blijven… zomer, waar blijf je nou?) en daar je outfit aan aanpassen is niet al te makkelijk. Om wel wat van mijn zomerkleding te dragen, ga ik voor een panty en een vestje, zo kan ik dit leuke jurkje wel aan. Helaas is de jurk voor de 80e keer uitgescheurd, maar ik denk toch dat ik hem nog één keer laat herstellen, want ik vind de kleuren en het printje zo geweldig. Als geel mijn lievelingskleur niet was, dan was het rood wel.

Echt zonnebrillenweer is het ook niet, maar toch probeer ik de zonnebril hier en daar niet te vergeten. Straks is het oktober en liggen ze allemaal onder een laag stof: zónde toch? Met zonnebril vóel ik me in ieder geval meteen een stuk zomerser. En dat is ook wat waard, toch?

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij nu zonnebrillen en voor wat voor (wisselvallige) outfits ga je?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Zara jurkje
H&M vestje
onbekende panty
vanHaren schoenen
Tiger bril
Lauzz oorbellen


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties