logo
22 June 2012

Outfit – Caramelbruin en babyblauw

Gepost in mijn outfits

Vanaf het moment dat ik deze schoentjes zag, toen ik een paar maanden geleden op bezoek was bij vanHaren (en deze schoentjes daar toen al zag staan), ben ik verliefd op de kleurcombinatie. Dat cognac/caramelbruin in combinatie met dat lichte blauw: al veel kleurencombinates heb ik geprobeerd, maar deze kwam volgens mij nog niet in mijn portfolio voor. Wat mij betreft de leukste schoenen van vanHaren van dit seizoen, en natuurlijk -ook niet onbelangrijk- voor een fijn, zacht prijsje te krijgen.

Ik dook mijn kast in en ging op zoek naar alles wat nog meer caramelbruin of babyblauw was. Ik kwam uit bij dit fur vestje en deze blouse in een tint waar ik nog steeds zo verliefd op ben. Om het geheel wat zomerse te maken koos ik voor mijn luchtige palazzo broek om het af te maken, waar ook lichtblauw in zit verwerkt. Het geheel is iets wat lang niet iedereen zou dragen, maar dat gebeurt vaker zoals jullie zelf ook zeggen, maar wel iets waar ik me helemaal happy in voel en wat bij me past.

Wat vind jij van deze outfit? Zou je het dragen of niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blouse
vintage fur vestje
H&M Divided palazzo broek
vanHaren schoenen
H&M oorbellen


Foto’s door Jan Neman.

 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties