logo
8 June 2012

Outfit – Clownschoentjes

Gepost in mijn outfits

De sokken in deze outfit vallen toch iets meer in de categorie ‘bedsokken’ dan ik had gehoopt, maar het geheel is wel een beetje lekker gek – met dank aan de schoenen met model ‘clown’- wat ik wel bij mij vind passen. Hoewel het weer inderdaad tot 20 juni niet veel soeps lijkt te blijven, probeer ik toch hier en daar iets zomers in mijn outfit te verwerken. Al komt het water dan met bakken naar beneden. In dit geval is dat deze broek van losvallende en luchtige stof. Hij is erg comfortabel en  heeft een origineel model.

Zowel de bovenkant als de onderkant van deze outfit vind ik best leuk, maar sámen is toch wat minder geslaagd. De onderkant heeft een rustige bovenkant nodig (door die sokken dus!) en de bovenkant heeft een wat minder “in-mijn-joggingbroek-op-mijn-sokken”-gehalte nodig. Vind jij ook niet?

Fijn weekend allemaal en vergeet niet een reactie achter te laten met je mening, suggesties en andere op- en aanmerkingen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M top
H&M Divided jurkje als top
H&M blazer
Vila broek
C&A riempje
H&M sokken
Sarenza schoenen
H&M Trend ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties