logo
16 June 2012

Outfit – Diep in de zee

Gepost in mijn outfits

Deze vissenprint is voor mij een soort van verlengde van de tropische print, waar ik op dit moment dus helemaal weg van ben. Deze AX Paris playsuit (voor de geïnteresseerden: op de top variant krijg je nu 40% korting met de code ‘SUMMER40’) geeft me dan ook meteen een zomers gevoel, en dat is op dit moment wel nodig. Het liefste zou ik hem dragen op een zonnige stranddag, waar hij ongetwijfeld ook het beste tot zijn recht komt, maar -naast het feit dat ik gewoon nauwelijks op het strand kom, want geen liefhebber ben- dat zit er voorlopig dus niet in.

Wat er wel in zit zijn een combinatie met mijn, veel te lang in de kast gelezen, citrus enkellaarsjes, cat eye zonnebril en de combinatie met paars en geel. Die zelfs terugkomt in het decor -lees: viooltjes-, did you notice?

Verder hebben we als decor maar meteen een vijver gebruikt, zoals je ziet. Het is dan wel geen zee, er zwemmen wel vissen in.

Wat vind je van mijn outfit? En hoe ik de playsuit heb gecombineerd?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
AX Paris playsuit
vintage blazer
Dorothy Perkins laarsjes
Pieces zonnebril
Ydeltuyt oorbellen


Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties