logo
7 June 2012

Outfit – Het mintgroene jasje

Gepost in mijn outfits

Mintgroen is: fris, een perfecte combinatie met mijn rode haar, zomers, origineel, makkelijk te combineren én – klein detail, maar toch – dé kleur van deze zomer. Ohja: en vooral ook sterk ondervertegenwoordigd in mijn garderobe. Daarom ben ik ontzettend bij met dit draped Object jasje van Sans Online. Van soepel materiaal, zodat het niet zo stijfjes zit als sommige blazers, en met nu al vele combinaties in mijn hoofd om hem mee te combineren…

…te beginnen met een kleurinvasie natuurlijk! Blauw, roze en mintgroen zijn een geweldig koelcontrast met mijn koperkleurige tint haar, al zeg ik het zelf. Ik weet dat ik die complimentjes eigenlijk voor jullie moet bewaren, maar waar ik anders mijn haar al ‘niet zo bijzonder’ meer vind (puur omdat ik er te veel aan gewend ben), viel de tint me in deze combinatie ineens weer op.

Tot slot moet ik toegeven dat dit niet mijn origineelste outfit is: kleur en bloemetjes zijn nou niet bepaald de dingen waar je me nóóit in zult zien, maar koste wat het kost origineel zijn is ook niet veel waard, vind ik persoonlijk.

Wat vind jij van mijn mintgroene jasje?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker top
Miss Selfridge via eBay rokje
onbekende panty
Object via Sans Online jasje
H&M laarzen
H&M haarspeldjes
Claire’s ketting


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties