logo
26 June 2012

Outfit – Laarsjes met tips

Gepost in mijn outfits

Nee, ik bedoel geen tips als in Blogpost tips; ik bedoel tips als in collar tips. Je weet wel: van die metalen hoekjes die op het moment helemaal hot zijn bij blousjes. Ik vind het een ontzettend leuk detail dat deze tips op deze enkellaarsjes zitten. Ze zijn van het merk Blink, wat een soort ‘jonger’ zusje is van schoenenmerk Bronx. Beiden kende ik al, maar sinds kort weet ik pas dat Blink bij Bronx ‘hoort’. Je kunt dit schoenenmerk kennen van winkels als bijvoorbeeld Sacha en Hype Bazaar. Deze laarsjes-met-tips worden ook verkocht bij zojuist genoemde winkels, en daarnaast nog bij Shoemixx (shoemixx.nl).

Toen ik deze maillot weer eens uit de kast trok kreeg ik spontaan én te horen dat het geen carnaval, én te horen dat ik zo’n ontzéttend leuke panty aan had. Tja, smaken verschillen. En bovendien is het maar wat je gewend bent. Voor veel mensen is dat geen kleur in ieder geval, iets wat ik nog steeds best wel heel erg jammer vind.

Ik maakte de outfit wat nonchalanter door een losvallend t-shirt, twee sjaaltjes (met zijn tweeën is leuker dan alleen, toch?) en mijn zwarte ballonrokje. Het geheel vind ik zelf erg geslaagd!

Wat vind jij?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pimkie t-shirt
The Style Department rokje
H&M Divided maillot
Blink laarsjes
Lanvin loves H&M en H&M Divided sjaaltjes


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties