logo
19 June 2012

Outfit – Met Kraal

Gepost in mijn outfits

Mijn ‘herenkonijn’ heet eigenlijk Kraaltje, maar dat ‘tje’ is er een beetje afgegaan nu hij niet meer klein en bovendien de heer des dierenhuizes is. Kraal klinkt wel een beetje autoritair als je het streng zegt, toch?

Wat mijn grootste angst was bij een shoot met één van mijn konijnen, iets wat al langere tijd op mijn wishlist stond, is dat hij zou ontsnappen. Ik heb dan wel een tuigje en al zo’n 15 jaar konijnenervaring: juist daardoor weet ik ook dat ontsnappen echt in een ommezien gebeurd is. Helaas werd mijn angst nog eens werkelijkheid en heb ik Kraal nog nooit zo hard zien rennen. Gelukkig putte hem dat ook snel uit, maar toch: pak van mijn hart toen hij weer in zijn mandje zat.

Hopelijk was het het allemaal waard en vinden jullie het leuk mij eens in actie te zien met mijn dierenvriend. Hij kleurt in ieder geval goed bij mijn outfit, die verder niet zo heel spectaculair is, toch?

Wat zeg jij van mijn gele panty-combi? Yay of nee?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
blouse uit China
onbekende panty
Primark kralenketting
eBay leren ketting
H&M sokken
Hub schoenen


Foto’s door Yara Verheij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties