logo
24 June 2012

Outfit – Sterrenshorts

Gepost in mijn outfits

Na wéken gewacht te hebben op weer dat goed genoeg was voor shorts met blote benen, heb ik het maar opgegeven en er een panty (o.i.d.) onder gedaan. En gezien de lengte van deze sterrenshorts is dat misschien maar goed ook. Dress Republic heeft zúlke gave shorts in hun collectie opgenomen (de hartjes variant is ook top!) dat ik me over die lengte pardoes heb heen gezet. Mijn billen zijn nou eenmaal het meest volumineuze gedeelte van mijn lichaam, en daar gaat veel lengte stof in zitten.

Om er niet té oververhit bij te lopen compenseerde ik de outfit met een blousje dat netjes tot het bovenste knopje toe gesloten is, en om het geheel wat meer kleur te geven (en omdat het blauw uit de ketting zo leuk matcht met de veterschoentjes) draag ik de ketting erbij. De ketting werd laatst oudbollig genoemd, en de schoentjes kregen niet de positieve reacties waar ik op gehoopt had, maar je weet wat ik zeg: iets is wat mij betreft nooit lelijk op zich. Ik blijf alles combineren totdat jullie het item in een bepaalde combinatie wél zien zitten. Hopelijk waarderen jullie dat en denk je niet: ‘heb je haar weer met haar rare kledij’.

Wat vind jij van mijn sterrenshorts? Zijn ze niet te gek? Of dóe ik weer te gek in jouw ogen?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic shorts
Only blouse
onbekende panty
vanHaren veterschoenen
Primark ketting


Foto’s door Jan Neman. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties