logo
18 June 2012

Outfit – Zwart/wit als basis

Gepost in mijn outfits

Soms heb je weleens iets nodig om op terug te vallen. Voor de maandagochtend kan dat ook nog wel eens gelden: de leuke herinneringen uit het weekend bijvoorbeeld, of het idee dat, wat er ook gebeurt, maandagavond frietavond is. Bij wijze van spreken. Ook ik heb daar wel eens last van bij mijn outfits: hoe graag ik ook iets nieuws wil verzinnen, dat kan gewoon niet altijd. Dan is het toch fijn om een basis te hebben waar je op vertrouwt. In mijn geval is dat zwart/wit.

Het fijne aan zwart/wit is dat het dus een makkelijke basis is: vervolgens kun je er alsnóg alle kanten mee uit en nieuwe dingen op proberen. ‘Zwart/wit’ zal niet het eerste zijn waar je aan denkt als je deze outfit foto’s ziet waarschijnlijk, maar als je de outfit gaat ontleden, dan is deze daar wel voornamelijk op gebaseerd. Alleen de broek en ketting geven wat accenten.

Heb jij een basis die je gebruikt bij je outfits?

Ik wens jullie een hele goede week toe, met niets nodig om op terug te vallen, en ik hoop weer op heel veel eerlijk commentaar!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided top
H&M broek
Nero Bianco laarzen
vintage riem
Etsy oorbellen
vintage ketting


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties