logo
20 June 2012

Smartbuyglasses.nl – Zomer is zonnebrillenseizoen!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial. 

Ik heb het al vaker gezegd, maar bij zal ik nog eens opschrijven dat mijn liefde voor mode ook met de jaren is gekomen: een paar jaar geleden droeg ik nóóit een zonnebril. Totdat er één bril over de dam was, en toen volgden er meer en meer… rond, vierkant, zeshoekig, cat eye, retro, aviator, ovaal: ik ken ze allemaal (dat rijmt!).

We zouden het bijna vergeten, maar het is toch echt zomer, en dat betekent: hét seizoen van de zonnebrillen. De zon hebben we daar ook eigenlijk helemaal niet meer bij nodig, want de zonnebril is veel meer geworden dan alleen maar praktisch: een mode statement en wat voor één.

Photobucket

SmartBuyGlasses weet het als geen ander: dat elk model zonnebril zo zijn charme heeft, maar vooral dat de zonnebril je outfit dient te maken in 2012. Met 150 designer merken heb je dus niet alleen keuze uit de mooiste brillen, je hébt ook gewoon ontzettend veel keuze.

Omdat het woord designer vaak samengaat met een niet al te vriendelijk prijskaartje, geeft SmartBuyGlasses je tot 40% korting op hun modellen. Eén van mijn favoriete brillen, de Prada Baroque, kost in de winkel €259,- terwijl je er bij deze webshop €182,95 voor betaalt. Als je deze bril bestelt krijg je niet alleen een stylish bril met de mooiste pootjes die je ooit hebt gezien, bij je bestelling komt veel meer kijken. Zoals:

– Gratis verzending.

– Een originele brillenhoes en -doek.

– Klanten ervaringen vooraf.

– 100% UV bescherming.

– Garantie van een jaar.

Misschien ben je niet zo into Prada, en ga je liever voor een stoere Ray-Ban of het design van één van mijn favoriete brillenmerken Tom Ford: met 150 merken maakt dat allemaal niet uit.

Niet te vergeten krijg je ook nog wat Eva Mendes, Angelina Jolie of Beyoncé vibes bij je exemplaar, want dikke kans dat zij met dezelfde bril zijn gespot. Hier kun je je laten inspireren door je favoriete celeb.

Photobucket

Leuk, al die glamour rondom zo’n mooie bril; een mooie zomer bestaat uit meer dan alleen maar glamour. Vandaar dat zij het motto ‘Koop een bril, geef een bril‘ hanteren. Bij elke bril die jij koopt, geeft SmartBuyGlasses er één namens jou aan één van de 300 miljoen mensen op deze wereld die niet kunnen leren doordat ze slecht kunnen zien. Als dit geen oplossing voor je eventuele schuldgevoel tegenover je bankrekening is…

Of deze zomer nou meer brillenseizoen of meer zonnebrillenseizoen wordt: via SmartBuyGlasses zie je in ieder geval het verschil.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties