logo
16 June 2012

Urbanstiletto.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Bij de nieuwe collectie van Urban Stiletto is het, zoals je kunt zien op onderstaande afbeelding, pastel wat de klok slaat! Tinten die beter passen bij lieflijk weer dan bij stortregen, maar laat ik eens ophouden daarover te zeuren.

Urban Stiletto is een webshop die ik voornamelijk ken van de Blogger Contest, die zij alweer enkele jaren geleden organiseerden. Sindsdien kijk ik er zo nu en dan op, want ik vind het een leuke webshop die als iets origineler alternatief kan fungeren naast bijvoorbeeld H&M. De prijsjes zijn fijn, en de items vaak ook.

Naast pastel zie je twee stoerdere items. Hier schreef ik eerder al wat over op Facebook. Het khaki jasje is er één die ik normaal gesproken niet zo snel zou dragen, maar juist daarom vind ik hem tof. Zoiets hangt nog niet in mijn kledingkast en is wel heel draagbaar denk ik. Daarnaast ben ik verliefd op de mintgroene blazer. Prachtige tint en de pasvorm ziet er ook goed uit. Tot slot vind ik dit horloge erg tof, maar die is helaas uitverkocht.

Photobucket
V.l.n.r.: €34,95 / €21,95 / €19,95 / €19,95 / €34,95 / €21,95

Het leuke aan Urban Stiletto is hun sale, die vaak erg aantrekkelijk is. Ze verzenden voor een redelijke prijs van €3,95 binnen Nederland (boven een bestelling van €50,- worden deze niet in rekening gebracht) en betalen kan via allerlei manieren – iDeal, Paypal en overboeking bijvoorbeeld. Verzenden naar België en Duitsland bedraagt €6,75 (boven een bestelling van €50,- is dat €3,95). Over retourneren kun je hier meer informatie vinden.

Je kunt Urban Stiletto volgen via Twitter en Facebook.

Heb jij iets van Urban Stiletto? Wat vind je van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties