logo
7 July 2012

AUkO sjaals – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Het leuke aan deze rubriek vind ik dat ik er kleine webshops in kwijt kan waar ik enthousiast over ben en die (misschien) nog niet zo bekend zijn: hopelijk kan ik ze zo aan meer bekendheid helpen. Hoe het met de bekendheid zit vind ik altijd moeilijk te pijlen (laten jullie me dat weten?), maar in ieder geval kan méér bekendheid voor AUkO vast geen kwaad. Er zijn maar weinig webshops die zich op één product richten en ze zo goedkoop aanbieden. De meesten richten zich op dat product omdat ze er specifiek heel groot en sterk mee willen worden en vaak is het product dan kwalitatief ook erg goed. Over de kwaliteit van AUkO sjaals kan ik niets zeggen, ik heb er geen ervaring mee, maar wat ik wél kan zeggen is dat de prijzen verrassend laag zijn. Daar hecht ik waarde aan omdat het kleding (combineren) toegankelijk maakt, en dat vind ik belangrijk. AUkO denkt er gelukkig precies zo over, wat ik heerlijk ‘verfrissend’ vind:

“Wij van AUkO houden van sjaals. Het liefst zo voordelig mogelijk, want aan één heb je immers nooit genoeg. Je wilt afwisselen. Daarom prijzen wij onze sjaals goedkoop in plaats van onnodig duur.”

Voor die fijne prijsjes krijg je bovendien best veel hips en origineels terug:

Photobucket
V.l.n.r.: €9,45 / €5,95 / €5,45 / €9,95 / €8,45 / €4,95 

Al deze sjaals vind ik wat hebben, met name om de kleur. Bij de prints vind ik ook de print mooi, en bij de kettingsjaal ook het ontwerp mooi. Ik draag graag kettingen én graag sjaals, dus zo’n ‘tussenoptie’ lijkt me ideaal. Juist omdat ik graag sjaals draag, zou ik al deze sjaals ook zo dragen. Waar een ketting een outfit meer ‘opdirkt’, geeft een sjaal juist iets nonchalants vind ik. Beiden geven echter iets extra’s; juist de afwisseling van de twee is fijn.

Aangezien verzendkosten maar €1,95 bedragen (binnen Nederland althans) en je kunt betalen met iDeal, Creditcard én Paypal bij deze webshop heb ik echt niets aan te merken. Binnen 7 dagen mag je je bestelling bovendien ook nog terugsturen – mocht je je bedenken.

Je kunt van AUkO op de hoogte blijven door middel van Twitter, Facebook, hun blog en/of de nieuwsbrief.

Draag jij vaak sjaals? Wat vind je van deze webshop en van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties