logo
19 July 2012

Battle of the outfits – Luipaard shorts

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

De luipaard shorts, die in deze Battle of the outfits, centraal staat is best een bijzonder exemplaar voor mij. Ik heb ‘m al jaren, hij blijft mooi, hij zit perfect, en dit printje luipaard is verre van ordinair. Ik weet dat dat laatste een angst is bij mensen die niet weg zijn van luipaard: bang dat het ordinair oogt. Naar mijn idee hangt dit vooral ook erg af van wélk luipaardprintje je draagt. Er zijn velen variaties.

Ik draag de outfit twee keer vrij ‘herfstig’ en de laatste keer vrij winters. Grappig, aangezien je shorts toch eerder heel zomers verwacht. De kleuren doen mij echter eerder denken aan het najaar, waardoor ik hem (zoals je ziet) eerder in die periode draag, met kleuren als grijs en zwart. Goh, wat klinkt dat saai uit mijn mond hè? Het zal het weer wel zijn…

Mijn favoriet is dit keer zeker de tweede outfit. Ik vind de outfit het sterkste, origineelste en ook het beste bij mij passen. Hoewel je de items in eerste instantie misschien niet bij elkaar zou zoeken als één geheel, klopt het wel vind ik. De eerste outfit vind ik vooral een beetje te donker in zijn geheel, en de derde outfit… ik weet simpelweg niet wat ik daarover moet zeggen (mag ook wel eens, toch?), maar het is het toch niet helemaal.

En wat is jouw mening? Ben je het met me eens of juist totaal niet? Ik ben benieuwd!

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Zara shorts.


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties