logo
7 July 2012

Battle of the outfits – Vintage blazer

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Ondanks dat typische vintage items, waar deze blazer toch wel onder valt, vaak niet echt mijn ding zijn, is deze blazer echt een favoriet van me. Doordat hij nogal oversized is, kan hij vrij ‘zwaar’ overkomen, maar met iets straks eronder is het contrast erg leuk, vind ik. Waar ik vooral voor viel was het printje én de kleuren. De kleuren zijn zo romantisch en dromerig, vind je ook niet? Echt een typisch lente-blazer, wat mij betreft.

De blazer is al relatief vaak door me gedragen. Ik zocht drie outfits met de blazer uit waarvan ik dacht dat ze het meest aan elkaar ‘gewaagd’ zouden zijn. We hebben het tenslotte over een battle.

Het mooie van deze drie (één van november 2010, één van juni 2011, en één van maart 2012) is dat het de evolutie van mijn stijl zo bijzonder goed laat zien. In de eerste outfit zie je vooral veel laagjes: iets wat typisch ‘Suz’ was een paar jaar geleden, in de tweede outfit was ik in de periode ‘zoveel mogelijk proberen’, en in de derde outfit zie je mij zoals ik nu ben: ik ben wat relaxter geworden. Zowel qua gedrag, als qua stijl. Nonchalant, casual en draagbaar: ik kan niet zeggen dat ik de hoge hakken nooit mis, maar dit is nou eenmaal wat voor mijn gevoel op dit moment het beste bij me past. Dat wil echter niet zeggen dat ik mijn huidige stijl ook het mooiste vind; soms vind ik mijn outfits op dit moment een beetje gemakkelijk. Daarom verkies ik dan ook de eerste outfit als mijn favoriet dit keer. Hoewel mijn heupen is meer huge lijken dan ze daadwerkelijk zijn, vind ik die outfit het beste kloppen. Mijn verwachting over jullie meningen ga ik dit keer niet meer uitspreken, aangezien ik er de vorige keer ontzettend naast zat, en laat ik gewoon weer aan jullie over: welke outfit is jouw favoriet en wint de battle? Kies je voor 1, 2, of 3?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

vintage blazer


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties