logo
26 July 2012

Beeldmateriaal – Juli

Gepost in overig
In deze rubriek zie je simpelweg interessant, inspirerend, intrigerend en aansprekend “beeldmateriaal” verzameld.

Ook deze maand inspireer ik je graag weer met wat beelden. Opgeslagen tijdens mijn vele uurtjes achter het Internet omdat ze mijn cursor nét even iets langer deden blijven hangen dan normaal. Ook al kan ik nog niet benoemen waarom; op dat moment weet ik dat een beeld mij (en wellicht jullie dus ook) aanspreekt.

Deze keer heb ik o.a. geweldige streetstyle, classy tattoos, bijzondere kledingstukken, en mijn favoriete stijl op dit moment op een rijtje gezet. Kijk en lees je mee?


Photobucket
Ik denk dat tattoeages vooral niet gaan vervelen wanneer ze een beetje mysterieus zijn en je er steeds weer iets anders in gaat zien. Een beetje zoals een schilderij, of een mens… Deze tatoeage vind ik zo mooi omdat hij door de drie paralelle lijnen wel gestructureerd oogt, maar de tekst weer echt een ‘krabbel’ is die je amper kunt lezen en waar je steeds weer nieuwe vormen in gaat zien. Bron foto

Photobucket
Iets wat er nog mist in mijn garderobe is een jasje als deze: motor-achtig. Leer, bomber-gevoel, mannelijk, maar niet te’. Deze van Acne vind ik echt helemaal binnen dat plaatje passen. Bron foto

Photobucket
Een jas mag wat mij betreft zo ‘strak’ mogelijk zijn, heb ik ontdekt. Niet letterlijk strak om je lijf, maar strak vorm gegeven. Mijn outfit is regelmatig namelijk al heel kleurrijk, rommelig of veel en dan zorgt zo’n strakke jas ervoor dat ik geen wandelend circus word. Deze vind ik zó mooi. Bron foto

Photobucket
Net alsof je door een bloemenperk bent gelopen en alle bloemen aan je blote voeten zijn blijven kleven: deze schoenen. Vaak zijn designer schoenen heel high fashion, maar deze hebben wat lieflijks en zijn (voor de verandering) eens wat minder tijdloos dan klassieke Louboutin’s of Prada’s. Bron foto

Photobucket
Af en toe kan een subtiele ketting een outfit op een subtiele (hoe toevallig) manier afmaken, maar ik kies er bij míjn outfits in ieder geval vaak voor om de accessoires iets meer op te laten vallen. Bij een een bonte verschijning valt een subtiele ketting toch in het niet, terwijl hij bij een ‘basis’ trui juist the trick kan doen. Vaak kies ik, bij mijn bonte verschijningen, voor kleur, maar een goed staaltje zilver- of goudkleur is ook niet vies. Vooral niet als ze lekker chunky is. Bron foto

Photobucket
Hoe anderen het doen weet ik niet, maar als ik heel stoer over straat ga voel ik me net een man, als ik compleet in vintage stijl over straat ga voel ik me net een oma, en als ik compleet oversized over straat ga voel ik me net een verzopen katje. En dat terwijl als ik het bij iemand anders zie, het zo gaaf kan staan! Hetzelfde heb ik bij de verschijning op deze foto. Ook al zeggen jullie wel eens dat ik nog met een vuilniszak weg zou komen, ik geloof niet dat dit me echt zou staan. Bij dit fijne koppie werkt het echter wel, en dat blijft me fascineren. Bron foto

Photobucket
Dip-dye hair heb ik een beetje overgeslagen. Tot nu toe blijf ik al hele lange tijd trouw aan mijn rode haren, die steeds langer groeien, en dat bevalt me eigenlijk erg goed. Maar soms twijfel ik natuurlijk wel of ik het niet ook had moeten proberen. Want proberen, daar houd ik van! Deze foto bewijst maar weer eens dat zoiets ook heel classy en rustig kan staan, en niet alleen bij een punk uiterlijk past. Bron foto

Photobucket
Het mooie aan deze foto vind ik vooral de subtiele ringen en de grove ketting. Daar heb je ‘m weer: contrast! Bron foto

Photobucket
Van links iets anders zien dan van rechts: ook iets waardoor je outfit niet gaat vervelen en wat ik helemaal te gek vind. Bron foto onbekend. 

Photobucket
Experimenteren met make-up was eigenlijk dé reden waarom ik een tijdje visagie wilde gaan doen. En eigenlijk nog zou willen. Materialen en producten anders proberen te gebruiken dan waar ze voor bedoeld zijn: dat vind ik echt kicken. Deze pailletjes op de ogen staan toch prachtig? Bron foto

Photobucket
Het is voor zover ik weet toch echt een foto, maar het lijkt wel een schilderij: deze foto met dame met compleet doorschijnende achterkant. Dit wordt niet te trashy als de voorkant helemaal niet sheer is, je top losvallend is en ook je broek geen aandacht vraagt. Ik zou het wel eens willen proberen! Bron foto

Photobucket
De stijl die in z’n kern helemaal niet bij me past, maar die op dit moment wel één van m’n favorieten is: de sporty chic stijl. Hoge hakken in combinatie met jogging broek of pet. Hierdoor zie je er meer ‘nonchalant chic’ uit, en niet zo ‘opgedirkt chic’. Nu nog even op zoek naar een échte destroyed jeans. Bron foto

Bij de vorige Beeldmateriaal regende het nog hard, nu lees je deze post hopelijk op je ligbed in het zonnetje. Geniet nog even van de zon nu die er nog is en vertel me dan ook meteen even van welke afbeelding je het meest genoten hebt!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties