logo
5 July 2012

Blogpost tips

Gepost in overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Tip! Verschillende haartutorials
Photobucket
Ik ben nog niet actief op Pinterest (should I?), maar gelukkig zijn er een heleboel mensen die dat gewoon vóór mij doen. Althans… ze delen de fijnste haartutorials met ons, wat niet vervelend is natuurlijk. Want die paardenstaart hebben we inmiddels wel gezien. Ik vind zelf de vlechten erg cool (en het proberen waard, al weet ik niet of het melukt), maar er zitten ook genoeg “tuts” bij voor een meer casual look.

Tip! Gratis nagellak bij besteding van €15,- bij Etos
Photobucket
Bij het woordje ‘gratis’ spitsen onze oren, niet? Bij de combinatie ‘gratis nagellak’ word ík in ieder geval helemáál enthousiast. Wanneer je bij Etos nu €15,- besteed mag je een gratis lakje uitkiezen in je favoriete kleur! Dus heb je nog een berg wattenstaafjes, je favoriete shampoo of een nieuwe nagelknipper nodig? Kies deze weken Etos als je favo drogist.

Tip! DIY gekleurd denim gilet
Photobucket
Er komt bijna geen Blogpost tips meer voorbij of er staat een DIY-project in, en ook in deze editie kan die niet ontbreken! Als kleurfanaat ben ik hier helemaal fan van, en ik weet zeker dat er een paar creatievelingen onder jullie zien die ook al zin krijgen om met verf te kliederen.

Tip! AFW Downtown programma
Photobucket
Amsterdam Fashion Week gaat weer bijna van start! Grote merken presenteren tijdens deze dagen hun nieuwe collecties (lente/zomer 2013 in dit geval) door middel van modeshows. Je kunt voor de meeste shows kaarten kopen, maar wat vaak veel leuker en goedkoper is: de downtown (zoals het publieke programma wordt genoemd) activiteiten bezoeken. Ondertussen kun je namelijk óók gewoon de shows live bekijken via de nieuwe app. Er zijn gedurende AFW namelijk altijd een hoop evenementen op mode gebied die gratis of in ieder geval openbaar toegankelijk zijn.

Tip! Salade met avocado en pistache noten
Photobucket
Niet iets waar je zelf nooit op was gekomen, deze salade. Maar dat hoef toch ook niet altijd? Soms is het gewoon even fijn als je totaal niet hoeft na te denken en tóch zelf iets lekkers voor elkaar krijgt. Wellicht is deze salade toch ook weer nét even wat anders dan dat je ‘m normaal eet. Ook is een salade met dit weer een ideale lunch: lekker frisse ingrediënten voor als je weinig honger hebt en loom bent. En ook niet onbelangrijk: hartstikke gezond.

Tip! Catrice producten die uit het assortiment gaan
Photobucket
Twee keer per jaar wisselt Catrice haar assortiment, zoals je misschien weet. Het leuke nieuws is dat er aan het einde van dit seizoen weer nieuwe producten aankomen (een herfst/winter collectie), maar wellicht minder leuk is dat je dan van je misschien wel favoriete producten afscheid moet nemen. Sla ze nog even in of scoor nog even de kleur waar je al zo lang over twijfelde; nu is je laatste kans. Binnenkort zullen in veel filialen ook een hoop producten worden afgeprijsd, zoals dat gaat bij producten die uit het assortiment gaan: ook de moeite waard om in de gaten te houden.

Tip! Niels Littooij
Photobucket
Je moet ervan houden, deze muziek. Ietwat simpel, een beetje Marco Borsato-achtig, maar dan een stuk jonge versie. Ik vind het wel leuk, heb het gevoel dat het er nog niet is. Net zoals het moment dat Gers Pardoel om de hoek kwam kijken: volgens mij zijn er geen artiesten die met hem te vergelijken zijn. Iets wat denk ik ook voor Niels geldt. Én het verdient natuurlijk altijd respect wanneer iemand zijn/haar eigen liedjes schrijft. Wat je er ook van vindt: wanneer je hem nog niet gehoord hebt, luister dan in ieder geval eens en make up your mind.

Wil je nog meer tips en inspiratie? Volg me dan op Twitter en Facebook.


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties