logo
23 July 2012

Fashion crush – De ‘omgekeerde’ peplum

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Wat ik nu ga schrijven is best klunzig, want ik vind iets leuk, maar ik weet niet hoe het heet. En dus heb ik het de ‘omgekeerde’ peplum gedoopt. Peplum, maar dan niet rond je middel, maar aan het einde van je rok.

Ik kan me herinneren dat H&M zo’n rok in haar collectie had, maar de enige die ik kan vinden is die van Zara via mode d’amour. Het ‘pencil‘ gedeelte doet het figuur zo mooi uitkomen, en die onderste rand maakt het geheel vervolgens nét even wat minder saai. Ja, zo’n rok is helemaal mijn ding: vrouwelijk en een beetje glamorous.

Omdat ik niet weet hoe het heet heb ik dit keer dus ook geen hele fotoreeks voor jullie – zoeken op de ‘omgekeerde’ peplum levert niet veel op, haha. Daar ga ik me verder ook maar niet voor schamen, want ik ben nou eenmaal niet alwetend en dat hoeft toch ook niet?

Wat vind jij van deze rok en heb je tips rondom zo’n model voor mij en andere lezeressen?

Photobucket


Foto via mode d’amour

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties