logo
11 July 2012

Fashion crush – Number tee’s

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Eigenlijk is deze ‘trend’ al zo uitgemolken dat ik er bijna niet meer over durf te schrijven, maar waar ik een crush op heb, heb ik een crush op en meer dan eens zijn dat trends die al bijna weer voorbij zijn.

De number tee is eigenlijk het simpelste wat er is, maar weer ‘heruitgevonden’ door Isabel Marant – tegenwoordig lijkt alles wat zij aanraakt in een enorme hype te veranderen. Inmiddels zijn talloze modebloggers ermee gespot, heeft bijna elke keten een knock-off en zijn er verschillende varianten. Ik vind niet elke look ermee geweldig – zo ben ik op de combinatie number tee/tie-dye aardig uitgekeken- maar het nonchalante van zo’n shirt ligt helemaal in lijn met dat mijn stijl steeds nonchalanter aan het worden is. Als ik een pet kan dragen, dan ook wel zo’n sportief shirt toch?

Ik zette nog maar eens een hoop bloggers en andere afbeeldingen van de number tee op een rijtje. Voor het onwaarschijnlijke geval dat je het shirt nog niet eerder gezien hebt en wat visuele ondersteuning nodig hebt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Wat vind jij van de number tee? Is het iets voor jou?


Bronnen van foto’s, van boven naar beneden:  Mija /Lovely by Lucy / Any Annachiara / Tumblr / Lookbook / Trend Survivor / The Fashion Wire / Vanessa Jackman

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties