logo
6 July 2012

Filmpje! – “Outfit – Puntmuts”

Gepost in mijn outfits

“Hé puntmuts!”, was het eerste wat mijn vriendje zei toen hij mij zag met deze hoed (hoedJE is tenslotte niet echt meer van toepassing).

Na meer dan een jaar ga ik jullie eindelijk weer eens een filmpje laten zien van mijn outfit. Ik deed het twee keer eerder in 2011 (voor de nieuwsgierigen: hier en hier), maar toen blogde en sprak ik op mijn filmpjes nog in het Engels. Mijn Engels gesproken filmpjes waren, net als mijn geschreven tekst trouwens, niet zo’n succes, dus werd ik na de tweede keer een beetje bang om nog in het Engels te praten. Inmiddels is mijn blog alweer meer dan een half jaar Nederlandstalig, en dus hoog tijd om het in het Nederlands nog eens te proberen! Helemaal in combinatie met mijn ‘ik zal vaker filmpjes opnemen’-belofte.

Laat me weten of je een outfit liever op deze manier ziet of door middel van foto’s! Ik zal een outfitfilmpje niet wekelijks maken, maar -indien gewenst- wil en kan ik het wel frequenter doen.

Ik blijf het gewoon zeggen en vragen: heb je andere ideeën/thema’s/nieuwsgierigheden die je graag in een filmpje zou willen zien? Laat ze me weten!


Gefilmd door Bas Visserman, bewerkt door mij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties