logo
24 July 2012

Goedgetast.nl – De site voor tassen en accessoires

Gepost in fashion, overig
Dit is een advertorial. 

Goedgetast.nl is niet alleen een leuke náám voor een webshop, het ís ook een leuke webshop. Naast dat je er om te beginnen leuke tassen en accessoires vindt, is er ook nog eens goed nagedacht over het concept en de website.

Deze webshop biedt dus meer dan leuke tassen. Om te beginnen is goede kwaliteit van belang. Bij tassen is het misschien nog wel meer dan bij kleding belangrijk dat deze van goed materiaal is gemaakt en op de juiste manier in elkaar zit. Je wilt immers niet dat je tas het onderweg begeeft. Daarom werkt Goedgetast met alleen maar met merken die al jarenlang ervaring hebben, garantie bieden, maar er toch ook leuk uitzien. Wij kiezen een tas immers liever uit op het leuke printje dan op het stevige stiksel.

Photobucket
Keep shopper – €49,95 
Handig aan de site is verder dat je zowel kunt zoeken op kleur als op merk. Vervolgens kun je weer verder selecteren op prijs of op merk. Zo kies je altijd tussen tassen die allemaal binnen jouw budget passen. Kun je niet kiezen? Vink dan ‘selecteer om te vergelijken’ aan bij het product, en je zet je favoriete exemplaren handig op een rijtje.

Photobucket
Essie watch – €35,95 
Niet zo’n tassenmens? Ik noemde het al even, maar ook voor accessoires ben je bij Goedgetast aan het juiste adres. Zo vindt je er bijvoorbeeld sjaaltjes en horloges. In de sale al vanaf €9,95!

Photobucket
Sjaals – €9,95

En tot slot: heb jij tussen genoeg, maar wil je vriend, vader of broer maar niets weten van een leuke tas? Bewijs hem dat een tas wel degelijk heel handig, funtioneel, maar vooral ook leuk is en staat bij mannen en verras hem bij een speciale gelegenheid. Of – nog beter- je kiest er gewoon één waar jullie beiden mee gezien kunnen worden en je deelt  zowel de lusten als de lasten. Deze tas bijvoorbeeld: je vindt hem in zowel de mannen- als de vrouwencategorie.

Betalen doe je bij Goedgetast via iDeal, verzendkosten zijn €4,95 (gratis verzending bij een bestelling vanaf €50,-) en de retourtermijn is 14 dagen. Blijf op de hoogte van Goedgetast.nl via Facebook (voor leuke aanbiedingen, kortingscodes en de nieuwste collecties) en Twitter.

Kende jij Goedgetast.nl al? Wat vind je van de site?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties