logo
14 July 2012

Kandee “LOUD” collectie – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Dit keer, bij uitzondering (dat beloof ik), een merk in de rubriek Mijn favorieten dat niet zo budget vriendelijk is als jullie van mij gewend zijn. Mijn mening is dat er al genoeg mode ‘onbereikbaar’ is, maar aan de andere kant is het ook gezond om iets te wensen te hebben toch?

Kandee leerde ik zo’n anderhalf jaar geleden kennen via Twitter, als ik me niet vergis. Het zal ongetwijfeld de frustatie zijn geweest te weten dat ik toch nooit een paar zou bemachtigen, waarom ik ze zo’n jaar geleden weer ontvolgde. Uit het oog, uit het hart, bleek in dit geval. Maar karma is a bitch, zeggen ze weleens. Dus natuurlijk blijft Kandee mij achtervolgen en kwam ik ze afgelopen week om die reden weer tegen. Niet dat ik dat zo bitchy vond, want ik kreeg een kwijlend hartje bij het weerzien van al die mooie schoenen. Kandee is heerlijk over the top, glamorous, kleurrijk: alles waar ik van houd.

Wat ik begreep is dat Kandee een paar maanden geleden een soort relaunch heeft gehad. Ze lanceerden toen hun huidige ‘LOUD’ collectie, waar ook mijn favorieten van dit weekend van afkomstig zijn. Deze collectie is de zomer 2012 collectie, en verkrijgbaar van 1 maart t/m oktober (ongeveer) van dit jaar. Het fijne is dat sommige modellen daardoor al zijn afgeprijsd, wat Kandee een hoop betaalbaarder maakt. Hun sale is namelijk niet niks, net zoals de tijdelijke acties die ze zo nu en dan hebben. Het enige wat roet in het eten gooit zijn de hoge verzendkosten, die ik écht niet vind kunnen bij zulke dure schoenen. Je betaalt voor verzending naar Nederland namelijk €36,08. Dan zorgt UPS er wel voor dat je pakketje niet zomaar bij je boze buurman wordt afgeleverd en rusten ze niet totdat je het ontvangen, maar dan nog. Het is mij en jullie wel duidelijk: voor Kandee moet je simpelweg wat over hebben.

Photobucket
V.l.n.r.: €67,21 / €174,25 / €224,03 / €311,15 / €186,69 / €186,69

Niet zo verrassend misschien: ik ben helemaal in love met het model ‘Addict‘, de schoen linksboven. Om te beginnen is het geen geheim dat ik van de kleur geel houd, en daarnaast vind ik het printje te gek. Maar nogmaals: ik ben echt dol op álle modellen van Kandee (neem nou die derde, met lippen op de wreef, of het vijfde paar – holografisch!). Alleen de schoenen met studs zijn niet aan mij besteed, simpelweg omdat ik niet dol ben op (grove) studs. Verder mag je me zonder twijfel voor elk paar wakker maken.

Je kunt Kandee volgen via Twitter en Facebook. Nogmaals: ze hebben goede tijdelijke acties zo nu en dan, dus mocht je -ondanks de pijzen- azen op een paar Kandee schoenen, dan zou ik dat zeker aanraden.

Kende jij Kandee al? Wat vind je van de schoenen, en zou je een dergelijk bedrag voor schoenen over hebben?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties