logo
13 July 2012

LINDA.MEIDEN blog – Behalve om je nek

Gepost in fashion
Sinds de lancering van de nieuwe special van tijdschrift LINDA., LINDA.MEIDEN, schrijf ik een periode van ongeveer tien weken voor het LINDA.MEIDEN blog. Deze post verschijnt/verscheen daarom in eerste instantie daar

Toen ik een paar dagen geleden aankondigde voor LINDA.MEIDEN te gaan bloggen kreeg ik zoveel lieve reacties! Dankjulliewel daarvoor. Omdat de meesten van jullie aangeven mijn blogs daar te willen volgen heb ik besloten alle blogs waar ik qua onderwerp nog niet over op fashionisaparty.com heb geblogd, hier door te linken. In hoeverre dat inderdad nieuwe onderwerpen zullen zijn of onderwerpen waar ik al eerder op mijn blog aandacht aan heb besteed weet ik nog niet. Houd er wel rekening mee dat mijn blogs voor LINDA.MEIDEN zijn afgestemd op hun concept, en dat deze blogs daarom kunnen verschillen vergeleken bij wat je gewend ben op fashionisaparty.com. Zo zou ik het onderwerp van dit blog nooit voor mij eigen blog gebruiken, omdat ik de artikelen niet betaalbaar genoeg vind. Bij mijn LINDA.MEIDEN blogs is dat ondergeschikt. Hopelijk begrijpen jullie dit. Nu rest mij niets anders meer dan te zeggen: veel leesplezier!

Photobucket

Lees ‘Behalve om je nek’ hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties