logo
10 July 2012

LINDA.MEIDEN – Mijn blogs op de site!

Gepost in overig

Afgelopen week konden jullie lezen dat ik bij de lancering ben geweest van LINDA.MEIDEN: het blad van LINDA. voor een doelgroep van 17 tot en met 23 jaar. In die post vertelde ik dat je op de site van LINDA.(MEIDEN) ook nog een hele hoop leuks kunt lezen – voor het geval je het blad al uit het hebt-, waaronder blogs. Je voelt hem nu misschien wel aankomen: ik ben één van die bloggers en ga de komende weken wekelijks schrijven op deze site. Voor meiden. Over mode. En soms iets wat daar misschien slechts op lijkt. In ieder geval ben ik al druk aan het oefenen op de ‘LINDA. knipoog’ hier en daar.

Voor zover mijn handen nog niet aan mijn toetsenbord geplakt zaten zitten ze dat nu helemaal, maar ik voel me gevleid dat de redactie mij bij het blad vindt passen.

Photobucket

In mijn eerste blog (zie hierboven) stel ik me even voor. Hij verschijnt vandaag online op de site; daar kun je hem aflezen.

Waar ik dat leuk vind zal ik de komende tijd de blogs op LINDA.MEIDEN ook op fashionisaparty.com plaatsen.

Heb jij LINDA.MEIDEN al gelezen (laat dan vooral weten wat je van het blad vindt via deze link)? En lees je de blogs op de site?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties