logo
29 July 2012

Mijn outfits – Door Magda bekritiseerd

Gepost in mijn outfits

Ik vertelde je deze week al dat lezeres Magda  bij mij langs is geweest om me te helpen. Het leek me leuk en nuttig om wat van haar input te gebruiken voor mijn blog (zoals ik ook haar vragen beantwoordde) en zo besloten we dat het misschien interessant was om eens de mening van een ánder te horen over mijn outfits. Normaal ben ik natuurlijk the only and only die er mijn commentaar op geeft, en een ‘frisse blik’ kan dus haast geen kwaad dacht ik zo.

Magda is gaan browsen door alle outfits die ze heeft gezien sinds ze mijn blog volgt (en dat is dus al zo’n 2.5 jaar) en koos er diegene uit die ze het meest wél leuk en níet leuk vond. Natuurlijk vermeldt ze er ook bij waarom. Je ziet outfit die nog vrij recent zijn (zoals de eerste), maar ook outfits waarvan ik zelfs denk ‘ohjaaa!’, en die nog afkomstig zijn uit de tijd dat ik dagelijks make-up droeg, Engelstalig blogde en mijn outfits nog vernoemd waren naar hun datum. ‘Vroeger’ en ‘nu’ zit, voor de verandering, gewoon lekker door elkaar.

Hopelijk vinden jullie het leuk ook eens een ander aan het woord te ‘horen’ en ik ben benieuwd in hoeverre jullie het met haar eens zijn!

Outfit – Pyjama broek
Photobucket
“Om te beginnen een vrij recente oufit, de pyjamabroek. Ik vind het leuk hoe Suzanne dingen draagt op een andere manier dan dat ze eigenlijk bedoeld zijn. Een sjaal als rok, een rok als shirt en in dit geval een pyjamabroek als gewone broek. Pyjamabroeken zijn ontzettend comfortabel, dus inderdaad, waarom zou je die niet de hele dag aantrekken?”

Outfit – Jackie Best Dressed Awards
Photobucket
“Aan de ene kant vind ik deze outfit heel erg ‘Suz’; ik vind ‘m heel erg bij haar passen. Aan de andere kant vind ik ‘m eigenlijk niet echt heel erg mooi, want de combinatie van de broek en het vestje spreekt me niet zo aan”. 

Outfit – Okergeel
Photobucket
“Af en toe zie ik hier outfits waarvan ik denk: ‘Nee, nee en nog eens nee.’ Maar hoe vaker en langer ik er dan naar kijk, hoe leuker ik ‘m ga vinden. Zo ook met deze outfit.”

04-05-2011
Photobucket
“De jeans. Zo’n beetje heel Nederland loopt er dagelijks in, bij Suzanne vind ik ‘m echt niet leuk staan. Het is gewoon te simpel en het totaal plaatje klopt voor mijn gevoel niet echt.”

10-01-2011
Photobucket
“Nog een outfit met een jeans, maar van deze wordt ik juist wel heel blij! Het geheim hier achter is dan ook dat het een mannenjeans is. Dat maakt het speciaal en dus weer typisch Suzanne. De andere kledingstukken, blazer en sjaal, zijn ook vrij opvallend, wat het tot een mooi geheel maakt.”

Outfit – Bas Kosters’ LOVE, FUCK, YEAH
Photobucket
“Zoals Malou ook al in de comments zei bij deze post, deze outfit is heel ‘anders dan anders’. Minimalistisch, netjes en toch heel mooi. En ik ben echt weg van het jurkje met die ‘cut-out’.”

20-05-2011
Photobucket
“Het streepjesshirt met het rokje vind ik erg leuk, maar ik vind de outfit in z’n geheel niet echt af. Er mist iets, waardoor ik de outfit nu een beetje saai, gewoontjes en niet echt ‘Suz’ vind.”

Outfit – Het plooirokje
Photobucket
“En als laatste een outfit die ik echt heel leuk vind, met 1 hoofdkleur: geel! Niet iedereen kan het hebben, je komt het niet zo snel tegen in winkels en je moet het maar kunnen combineren, maar ik vind deze gele outfit erg geslaagd. Daarnaast doet het me erg denken aan de zon”. 

Ik vond het ontzettend grappig om te lezen dat Magda een outfit echt beoordeelt op het feit of deze wel genoeg ‘Suz’ is. Alsof ik een soort norm ben geworden waaraan een outfit moet voldoen, haha. Wat vond jij leuk om te lezen?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties