logo
10 July 2012

Outfit – Als een retro tafellaken

Gepost in mijn outfits

Eindelijk kan ik jullie ook mijn United Styles ontwerp laten zien zonder iets eronder en/of erover. Een jurkje met een print dat eigenlijk verdacht veel weg heeft van een retro tafellaken, als je het mij vraagt. Als hij iets minder geel was geweest had hij bij mijn oma kunnen liggen. Gelukkig heeft hij knoopjes en drie gaten, zodat ik hem aan kan trekken.

Ik combineerde het jurkje dit keer met twee items die echt ontzéttend goed bij elkaar passen, al zeg ik het zelf. De boven- en onderkant zijn nu als het ware twee aparte stukken, wat ik eigenlijk wel grappig vindt. Meestal draag ik een hoedje in een kleur die weer terugkomt in mijn sokken. Bij wijze van spreken. Mix and match. Deze manier van combineren vind ik echt max and match 2.0. Niet?

Ohja, en wat vinden jullie van mijn hair do? Ik wilde dat de drang van ‘iets anders’ met mijn haar (ook al verandert er aan de kleur en het model al tijden bitter weinig) eens ophoud.

Laat me weten wat je vindt van het mix and match 2.0!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
United Styles jurkje
H&M Divided legging
Sarenza schoenen
eBay kraagje


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties