logo
3 July 2012

Outfit – Fashionchick pumps

Gepost in mijn outfits

Ik had het in de post over de lancering natuurlijk al gezegd, maar: super mooi vind ik ze, de nieuwe Fashionchick pumps! Mijn favoriet van de drie was natúúrlijk de gele editie, en aangezien ik ook nog geen gele pumps had zijn deze meer dan welkom geheten in mijn kast. En dan die strikken… ze geven me echt zo’n flamboyant (vraag me niet hoe ik bij dat woord kom…) gevoel.

Het combineren van de schoenen bleek wat lastiger, want de meeste tinten geel die ik in mijn kast heb zijn wat feller – de kleur van de pump is vrij donker en alweer aangepast op het komende winterseizoen. Uiteindelijk heb ik het opgelost met een outfit in het bruin, met wat gele accenten die verwerkt zitten in broek, armband en sjaal. Het geheel vind ik, ondanks de bruine kleur, best verfrissend. Vooral de broek, die ik echt ‘anders dan anders’ vind. Als ik de foto’s nu bekijk, ben ik tevreden met het resultaat.

Wat vind jij van de Fashionchick pumps? En de manier waarop ik ze gecombineerd heb?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tally Weijl longsleeve
tweedehands broek
tweedehands sjaal
Bijou Brigitte armband
Triwa horloge
Fashionchick (via BySmits) pumps


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties