logo
14 July 2012

Outfit – Frans Molenaar-prijs

Gepost in mijn outfits

In deze outfitpost zie je wat ik droeg naar de Frans Molenaar-prijs. Niet iets heel bijzonders, maar ook niet iets heel alledaags. Ik vond mijn nieuwe Halle Berry by vanHaren sleehakken een perfecte match bij deze tassle ketting, en bouwde om die match zo’n beetje de rest van de outfit heen. De planning was om mijn haren te krullen, maar toen ik was aangekleed vond ik mijn nek al vrij druk en leek het mij mooier om mijn haar naar achteren te doen. Mijn eerste neiging is dan altijd om voor een knotje te gaan, maar aangezien ik ook héél trots ben op het haar wat ik de afgelopen tijd heb gespaard besloot ik eens voor een paardenstaart. Een lage staart is nooit zo mijn ding geweest, maar bij nader inzien vind ik het toch best classy.

Ik was bang dat de outfit wat tuttig zou worden door de lange rok, de bloemenprint en de ietwat tuttige riem, maar als ik de foto’s terugzie valt het me alles mee. Fellere kleuren passen beter bij mij, maar ik vind de outfit zeker geslaagd.

Wat vind jij van mijn keuzes?

P.S. Ik wil graag over de drempel van 600 likes op Facebook, en hoop dat jullie me daar bij helpen! Ik ben er bíjna! Als je toch fan bent, zou ik ook meteen meedoen met de lopende winactiewanneer je dit nog niet hebt gedaan.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Coolcat maxi jurk als rok
New Yorker longsleeve
Pimkie ketting
tweedehands sjaal
armbanden uit China
vanHaren schoenen
H&M Divided tas


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties