logo
12 July 2012

Outfit – Neon shorts

Gepost in mijn outfits

Door de schaduw is het volgens mij niet héél goed te zien, maar deze shorts zijn wel degelijk neonroze van kleur! Ik vind het persoonlijk super tof, op dit moment, om neon met zachtere kleuren te combineren en op die manier het neon item er echt uit te laten springen. Zoals ik hier heb gedaan dus, met deze Dress Republic shorts. Ik dacht: laat ik voor de verandering eens níet voor geel kiezen (hij is er namelijk ook in geel en een soort koraaltint). Om de outfit wel één geheel te laten zijn koos ik voor de vintage blazer die bijna hetzelfde printje heeft. Zo heb ik een soort shortsuit gecreëerd, maar dan anders.

Het blijft raar, om een maillot, laarsjes en een sjaal te dragen in juli. Nu moet ik eerlijk zeggen dat dat nou óók weer niet per se hoeft (ik weet dat ik gewoon een koukleum ben), maar als ik gisteren de thermometer op 14 graden zie staan word ik best een beetje chagrijnig.

Wat vinden jullie trouwens van deze locatie? Achteraf was ik er niet bepaald weg van, maar ik ben benieuwd of iemand van jullie daar anders over denkt.

En natuurlijk de ‘hamvraag’: wat vind je van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
LTB gestreepte top
vintage blazer
Dress Republic neon shorts
onbekende maillot
Timberland laarsjes
Bubba with glasses kettinkje
H&M ring
Lanvin loves H&M sjaal


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties