logo
22 July 2012

Outfit – Rock ‘n roll granny

Gepost in mijn outfits

Al twee keer eerder stonden ze op mijn blog (voor de oplettende lezer): deze glitterschoenen van het Duitse merk Zign – alleen verkrijgbaar bij Zalando. Het was liefde op het eerste gezicht, en zodoende moest het er maar eens van komen dat ze aan mijn garderobe werden toegevoegd. Wie zegt dat platte schoenen saai zijn? Ik zou Zign zeker in de gaten houden, want ik heb het gevoel dat ze bekender en bekender gaan worden en niet zonder reden.

De titel van deze outfit is naar aanleiding van de clash die voor mijn gevoel in deze outfit verwerkt zit: aan de ene kant is de outfit wat oma-achtig door het haar, de lengte van de rok en het model schoenen. Aan de andere kant is de outfit juist weer stoer, door de skull print, het nepleer, en ook het model van de schoenen (die kun je eigenlijk twee kanten op associëren – of naar de Dr. Martens richting, óf naar de gezondheidsschoenen). In ieder geval ben ik best tevreden met het contrast. Zoiets als dit heb ik nog nooit gedragen, en ik vind het altijd fijn om te ontdekken dat ik na zo’n miljoen outfits nog steeds hier en daar vernieuwend kan zijn.

Wat vind jij van glitterschoenen? En van het rock ‘n roll granny-gehalte van deze outfit? Ik ben weer benieuwd naar je reactie!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Coolcat top
H&M jasje
vintage rok
Zign via Zalando schoenen
Triwa horloge
H&M ring


Foto’s door Bas Visserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties