logo
24 July 2012

Outfit – Schildpadje

Gepost in mijn outfits

Ik houd niet alleen van konijnen; als het om mijn accessoires dan vind ik álle dieren leuk om in mijn outfit te verwerken. Stiekem eigenlijk hoe gekker hoe beter. Dit schildpadje is wat mij betreft ook weer ontzettend cute – en een leuk detail om de ‘effen’ outfit te doorbreken (op de schoenen na).

Op plateau’s, in een pencil rok en met een blazer aan: zo net heb ik er de laatste tijd niet uitgezien. Soms heb ik er ineens behoefte aan. Om het vervolgens wel genoeg te down dressen, zodat ik er niet uitzie alsof ik dagelijks mantelpakjes draag. Met een nonchalant vestje als deze bijvoorbeeld. En een bloem in mijn haar. Maakt het geheel wat minder streng en wat meer zomers, if you ask me.

Tot slot kan ik niet anders zeggen dat een outfit met deze schoenen wat mij betreft eigenlijk niet meer fout kan gaan. Zoals dat gaat met dingen die me bevallen als ik ze draag: ‘Waarom draag ik ze niet vaker?’. Ze zijn origineel, eyecatching, en lopen ook nog eens redelijk comfortabel (het enige is dat ze ietwat instabiel zijn, ondanks de brede hak).

Wat vind jij van mijn schildpadje, schoenen, en down dressed mantelpak?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Object jurkje
Primark vestje
H&M blazer
C&A pencil rok
H&M Inclusive schoenen
vintage ketting
H&M Divided bloem


Foto’s door Saskia van Schaik.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties