logo
18 July 2012

Outfit – Tribo pants

Gepost in mijn outfits

Laat ik maar met de deur in huis vallen: ik ben best wel heel erg fan van deze outfit. De sportieve stijl bevalt me beter en beter merk ik. Vooral als de algehele outfit niet té sportief is. Zo is in deze outfit de pet, body en sjaal wel sportief, maar de oorbellen, broek en sjaal niet. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het lijkt alsof ik letterlijk uit de sportschool kom gelopen.

Ik vernoem deze outfit naar de Vila Tribo pants, o.a. verkrijgbaar bij Sans Online, waar ik nu al dol op ben. Het fijne van Bestseller (het bedrijf waar labels als Vero Moda en Vila onder vallen) vind ik dat je kunt merken dat de kwaliteit écht een stuk beter is dan bijvoorbeeld H&M. Niet dat ik héél veel om kwaliteit geef (wat ik al vaker heb gezegd), maar deze broek draagt gewoon een stuk luxer dan een goedkoper merk, en dat is best prettig. Je betaalt er dan ook wel iets meer voor dan een goedkoper merk; helaas krijg je die voorwaarde er gratis en voor niets bij.

Grappig detail: ik was er net van overtuigd dat ik écht dikke billen had gekregen, zo bescheiden waren ze al niet, omdat ik wel héél veel moeite moest doen de broek over mijn achterste te manouvreren. Op de foto’s zag ik echter ineens aan de voorkant iets wat verdacht veel leek op een knoop en rits (wat me dus totaal niet is opgevallen tijdens het dragen). En ja hoor, zegt de beschrijving: ‘sluit met drukknoop en rits’. Ik ben niet eens blond. Maar eind al goed: ook zónder drukknoop en rits heb ik hem dus wél aangekregen.

Wat vind jij van de Tribo pants? En van de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pieces body
Vila via Sans Online broek
H&M Trend schoenen
H&M pet
Men at work cirkelsjaal
H&M Divided oorbellen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties