logo
8 July 2012

Outfit – Two-tone sandalen

Gepost in overig

Over de two-tone schoen heb ik eigenlijk betrekkelijk weinig gelezen dit seizoen. En dat terwijl ik de schoen met een ander-kleurige zool echt veel gezien heb in de winkels. Deze van Bullboxer vind ik zo leuk omdat de bovenkant lekker retro is, maar de turquoise zool dan weer best hip. Ik begin het door te krijgen: it’s all about contrast. De zusjes van deze sandalen ( two-tone zwart/wit en met luipaardprint – voor de liefhebber) zijn trouwens op dit moment afgeprijsd voor Cafe Moda. Kijk maar. Niet gek – €20,- – voor echt leer!

Verder draag ik, zoals te zien, een maxi jurk. Wat (het feit dat ik heel ver in mijn geheugen moet graven zegt genoeg) wel een eeuwigheid geleden lijkt, en waarschijnlijk ook wel is. Het ideale van een maxi jurk vind ik dat het het ultieme zomergevoel geeft, lekker luchtig draagt, maar dat je tóch je benen niet hoeft te laten zien. Als je daar even geen zin in hebt. Bovendien hoef je niet na te denken over een boven- en een onderkant: na schoenen en eventueel accessoires ben je klaar.

Wat vind jij van de two-tone sandaal? En van de maxi jurk?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Gosh Celebrity Fashion maxi jurk
Bullboxer schoenen
ketting uit Turkije
Lucardi bril


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties