logo
8 July 2012

Win! – De derde Fashionchick pump

Gepost in fashion, overig

Waarschijnlijk maak ik met dit bericht een hoop mensen enthousiast en daarnaast één iemand heel blij: ik ga namelijk een paar derde editie Fashionchick pumps weggeven! Ik heb vrijwel niets anders dan positieve reacties gehad op de pumps, en van veel lezeressen gehoord dat ze op hun wishlist zijn geplaatst, dus ik vind het alleen maar leuk om te melden dat één van jullie de pumps straks van dat lijstje mag wegstrepen.

Heb je deze pumps gemist of weet je niet waar ik het over heb? Lees dan deze en deze posts even terug. In de eerste link vindt je alle informatie over deze pump; in die post vertelde ik o.a. ook dat je via de Facebook pagina van Cointreau een paar kon winnen. Hier moest je echter 18 jaar of ouder voor zijn en omdat ik niet graag mensen buitensluit geef ik binnenkort een paar weg aan iemand tussen de 0 en 100 (bij wijze van).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Bovenstaand zie je foto’s van de derde Fashionchick pump in drie kleuren: Yellow Paradise, Red Sunrise en Shot of black. Ik zette de schoen nog even gedetailleerd aan alle kanten op de foto bij SmitsToo; een outlet in van schoenenwinkel Smits in Arnhem waar ze tegenwoordig ook wat nieuwe collectie schoenen verkopen (waaronder deze pump dus). De Fashionchick pump is o.a. in zowel deze winkel van Smits (in het Hemelrijk in Arnhem) als in de webshop bySmits.com te koop. Hier vind je álle verkooppunten.

Tijd om naar het leukste gedeelte te gaan: meedoen aan de winactie!

Win!

Jij kunt een paar rode, gele óf zwarte derde editie Fashionchick pumps (aan jou de keus!) winnen in jouw maat (36 t/m 41).

– Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

– Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Het is niet nodig je voorkeur voor kleur/maat door te geven in de reacties. Dit kun je doen wanneer je gewonnen hebt. Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 22 juli 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Je kunt kiezen uit de kleur rood, geel of zwart en maat 36, 37, 38, 39, 40 of 41.

Foto’s door mij.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties