logo
28 July 2012

Zign schoenen via Zalando – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Ken jij het Duitse merk Zign? Well, you should! Ik heb namelijk laatst de allercoolste schoenen ooit (sorry voor m’n enthousiasme) hier laten zien en die waren afkomstig van Zign. Weet je nog?

Ik ontdekte dat Zign nog veel meer leuke schoenen heeft dan alleen ‘mijn’ glitter exemplaren en dat ze een echte toevoeging zijn aan één van de grootste webshops van Nederland (en andere Europese landen): Zalando. Het merk wordt ook alleen maar bij Zalando verkocht, dus ben je geïnteresseerd dan moet je toch echt bij de webshop van de irrirante reclames wezen.

Zo ver als mijn ervaring gaat, is Zign een merk met -zeker voor Duitse begrippen!- trendy schoenen, die nog wel redelijk degelijk, kwalitatief en comfortabel zijn. Geen enorme stiletto’s, maar wel een stoere hak bijvoorbeeld. Dit geldt niet voor alle schoenen, sommigen hebben wat mij betreft nog iets te veel het ‘Duitsland’-gehalte, maar zes favorieten kiezen was makkelijk.

Daarnaast zijn de schoenen goed betaalbaar. Niet goedkoop, maar voor een redelijk klein merk dat gespecialiseerd is in schoenen die van prima kwaliteit zijn kun je bijna geen betere prijs verwachten. Dat laatste wil natuurlijk niet zeggen dat de schoenen het geld voor jou persoonlijk ook waard zijn, maar persoonlijk vind ik de schoenen vooral origineel genoeg. Zo was ik dus echt al een tijdje op zoek naar glitterschoenen (anders dan hakken) en vond ik bij Zign als enige wat ik zocht.

Photobucket
V.l.n.r.: €79,95 / €79,95 / €54,95 / €89,95 / €49,95 / €69,95

De blauwe laarsjes vind ik met name leuk om de kleur. Waarom weet ik niet, maar laarsjes vind ik in zijn algemeeheid vaak erg leuk in het blauw. De witte veterschoen vind ik erg leuk om zijn frisse kleurcombinatie. De rode loafers met platform vind ik origineel en heb ik nog niet veel eerder gezien – het kan best dat dat nog een trend gaat worden deze winter. Je begrijpt: alle zes de schoenen vind ik wel wat hebben, en ik kan dit keer dan ook niet één ultieme favoriet kiezen.

Zign koop je dus bij Zalando en daar is verzending gratis: altijd fijn!

Wat vind jij van deze zes modellen? Kende je Zign al? Zo ja: wat vind je van het merk? Zo niet: wat is je eerste indruk van het merk?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties