logo
1 August 2012

Battle of the outfits – Blauwe, studded, peep-toe laarsjes

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Wat een naam: blauwe, studded, peeptoe laarsjes. Toch denk ik dat het de beste omschrijving is van deze eyecatchers. Ik viel vooral voor de kleur (electric blue, zoals ze dat in het Engels zo mooi zeggen), maar vind het model van de laarsjes ook erg tof. Met blote benen onder een rokje lijken ze me leuk (heb ik nog nooit geprobeerd), maar ook met een fel gekleurde panty vind ik ze erg tof. Het zijn niet de schoenen die het meest makkelijk te combineren zijn en ik heb ze dan ook nog niet ontzettend vaak gedragen, maar ik ben wel heel blij met ze.

Drie outfits heb ik weer verzameld, waar deze laarsjes onderdeel van zijn. Alledrie weer anders, al vind ik de tweede en derde outfit qua stijl wel op elkaar lijken – de sjaal maakt de outfit bij beiden outfits wat nonchalanter. De eerste outfit is een stuk stoerder en ook krachtiger vind ik. Hoewel ik zwart/rood/blauw niet net zo’n mooie kleurcombinatie vind als veel kleurcombinaties, vind ik de combinatie in deze outfit wel heel sterk. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de eerste outfit. Mede omdat ik dol ben op mijn rode panty (waarvan ik helaas nogal eens een nieuw exemplaar moet zoeken, want zoals je weet: mijn panty’s sneuvelen nog wel eens), en dat zwarte nepleren jasje.

Wat is jouw mening? Kies je voor outfit 1, 2 of 3 en natúúrlijk wil ik ook weten waarom!

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Desire Clothing laarsjes


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties