logo
27 August 2012

Best of social – Augustus

Gepost in overig, persoonlijk

De oplettende bezoeker is het wellicht opgevallen dat er geen Bits & pieces of my life meer verschijnen. De belangrijkste reden daarvoor is dat ik áltijd met een camera moest lopen, want juist op de onverwachte momenten is het leuk een foto te maken. Aangezien ik al zoveel met mijn blog bezig ben, vond ik het niet prettig meer om, als ik bijvoorbeeld even een boodschap ging doen, óók mijn camera mee te moeten nemen. Bovendien kan ik de hele dag door Twitteren, Facebooken, en Instagrammen, waarmee zo’n post ook een beetje overbodig is geworden vind ik.

Dit soort persoonlijke dagboekjes kregen wel altijd veel reacties en ik hoorde vaak dat jullie het leuk vonden zo een kijkje in mijn leven te krijgen. Daarom was ik al een tijdje aan het nadenken hoe ik op een andere manier dan via bijvoorbeeld een ‘Instadiary’ (zoals je die nu veel ziet) toch een soort dagboekpost in mijn blog kon verwerken. Het resultaat meldde ik een tijdje geleden al op Facebook: een nieuwe rubriek, Best of social genaamd. Vandaag de experimentele, eerste editie.

Wat houd deze rubriek precies in? In deze posts wil ik maandelijks de highlights kwijt van mijn social media kanalen. Afkomstig van mij, óf van jullie. Dat maakt niet uit. Wat zeg je: goed idee of niet? Ga maar oordelen:

Photobucket
Ik kan er kort over zijn: het viel me vies tegen.

Photobucket
Ik kreeg geen reacties, dus ik hoop hier op een beter resultaat!

Photobucket
Waarschijnlijk zit de Maggi-saus vol met E-nummers, maar bloemkoolschotel vinden ik en mijn zusje zo lekker! Plús, het is makkelijk te maken. Dankzij die saus. Echt, ik zou graag helemaal natuurlijk eten, als hóe dan maar op een pakje stond…

Photobucket
Dit overkwam mij vorige week. Stupid head!

Photobucket
Als ik dit lees zou ik het liefste een opvanghuis voor dieren beginnen. Helaas verwacht ik niet dat daar brood van op de plank komt (dat moet nou eenmaal ook gebeuren…), maar het lijkt me een prachtig beroep. Gelukkig kan ik nu iets soortgelijks-in-mindere-mate doen door dit soort ‘kreten’ van lezers te promoten. Ik ben blij dat ik ze niet elke dag krijg: dan kan ik er tenminste gehoor aan geven. Voor wie trouwens nog geïnteresseerd is: klik hier.

Photobucket
“Een prachtige verschijning vind ik Daphne Groeneveld weer in de nieuwe H&M campagne. Met haar karakteristieke uiterlijk is ze zeker één van mijn favoriete modellen”, zette ik op Facebook.

Photobucket
Eva Hoeke reageerde op mijn stukje over Vega Magazine: leuk!

Photobucket
“Krijg je een mailtje in je mailbox met een geweldige actie van ELLE: 6x Elle én H&M shoptegoed t.w.v. €50,-, samen voor €19,95.Maar wat zie je wanneer je vervolgens aangeeft wel interesse te hebben? “Wegens groot succes is de actie inmiddels stopgezet”. Dat het een groot succes zou worden had ik je ook wel kunnen vertellen ELLE. Domper – je lezers blij maken met een dooie mus!”, zette ik op Facebook.

flairfashionista600
Deze week verscheen ik in Flair én Fashionista!

Photobucket
“De vorige keer was er enorme run toen HEMA suède jasjes op de markt bracht. Vooral de turquoise variant was erg gewild. Dus wat doet HEMA? Juist: they did it again! Jullie zijn bij deze voorbereid, mocht je de vorige keer naast de pot hebben gepiest. Iets voor jou, zo’n suède biker jasje in een felle kleur? Persoonlijk vind ik €50,- nog veel geld voor een jasje voor ‘erbij’ (ook al is het dan suède) én voor Hema, maar voor de liefhebber van dit materiaal is het inderdaad een mooie kans”, zette ik op Facebook.

Photobucket
Ik vond Hunter boots altijd al gaaf, maar nu helemaal!

Photobucket
Gelukkig doe ik het met liefde!

Photobucket
Hoe lang zou het nog bijzonder zijn: zo’n electrische auto?

Photobucket
Een paar weken geleden ging ik met Vera naar Magic Mike. Hij was leuk, maar zoals ik hier al zei: minder voor de hetero heren waarschijnlijk.

Photobucket
Na deze foto heb ik echt nog een half uur in een moeilijke houding gekregen in de hoop hem er alsnóg op te krijgen, maar toen gaf ik op.

bioscoop600
Ook ging ik deze maand naar Step Up 4. Nee, die films gaan inderdaad nergens over, maar wauw: ik kreeg er echt energie van! Alles met dans vind ik gewoon echt heel tof.

Photobucket
De laatste tijd neem ik het ervan dat ik het niet meer zo nauw neem met mijn dieet, en bak ik daarom – bij wijze van ontspanningspoging- weer een taartje hier en daar. Iemand nog goede baksuggesties bij deze?

Photobucket
En we sluiten af met mijn meest filosofische tweet van deze maand!

Persoonlijk vind ik het wel een nadeel dat jullie nu veel zien/lezen, wat je waarschijnlijk al gezien/gelezen hebt. Ik hoor graag van jullie in hoeverre dat zo is, en in hoeverre je dat vervelend vindt! Kortom: voor herhaling vatbaar?

P.S. Wil je ook meedoen aan het ‘ding’ dat social media heet rondom fashionisaparty.com? Volg me dan op Twitter, Facebook en Instagram.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties