logo
30 August 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Omdat ik bij deze rubriek zo vaak hoor “Oh, deze post vind ik zo leuk! Hier ga ik altijd echt even voor zitten en rustig lezen”, is ie er gewoon weer! Zeven nieuwe tips met dit keer toevallig vooral veel beauty, maar ook een leuk mode evenement en een bijzondere accessoire collectie waarvan ik graag meer beelden met jullie wil delen!

Ga er inderdaad maar even voor zitten (het leven is immers al haastig genoeg) en lees ze rustig door. Laat je me aan het einde van de post weten welke link je het leukste vond?

Tip! Meer beelden van Anna Dello Russo voor H&M
Photobucket
Toen we met z’n allen lucht kregen van deze samenwerking moest de zomer nog aanbreken. Echter: de tijd vliegt, en inmiddels is het al bijna herfst. Nog maar een ruime maand en dan verschijnt de collectie van Anna Dello Russo voor H&M in geselecteerde winkels. Langzaamaam stromen en er dan ook al meer beelden het Internet op. Deze collectie is er absoluut één waar je van moet houden (hij doet me denken aan de collectie met Versace), maar ik vind die over the top sieraden echt geweldig! Nu nog even afwachten of de prijzen ook geweldig zijn.

Tip! Nagellakremover 2.0
Photobucket
Deze stuurde ik er toevallig nog een tweet over: ‘Wat is nou eigenlijk een fijne nagellakremover?’. Wat mij betreft mag deze niet te duur zijn, want – kom op- het is maar remover. Dat geld besteed ik liever aan lakje. Toch moet deze niet te veel mijn vingers uitdrogen, snel en zonder te veel moeite mijn nagellak verwijderen, niet te veel stinken en ga zo maar door… Bourjois lijkt het allemaal te snappen met hun nieuwste uitvinding. Heeft iemand ‘m al geprobeerd toevallig? Ik ben benieuwd!

Tip! Haartutorial ‘make a bow’
Photobucket
Het blijft een terugkerend onderdeel van de Blogpost tips: je haar doen. Een paardenstaart kennen we allemaal. We willen gewoon wel eens ‘iets anders’. Deze noncha casual bow zal ongetwijfeld voor veel mensen toegankelijk en onopvallend genoeg zijn, maar zal jullie ook het gevoel geven dat je nét even wat meer je best hebt gedaan.

Tip! De tweede editie van ‘Closet affair’
Photobucket
Vorig jaar was ik erbij (de post gemist? – lees ‘m hier), dit jaar sla ik hem over, maar aanraden kan ik hem zeker: het evenement waarbij je een paar van je favoriete bloggers en andere ‘modemensen’ kunt ontmoeten en je gelijk kunt wanen in hun ‘mode afdankertjes’. Kleding waar helemaal niets mis mee is, maar die beter een andere eigenaar kunnen vinden om te voorkomen dat door de kleding de kleding niet meer gevonden kan worden. Laat je het me weten als je erbij bent? Ik ben benieuwd naar deze upgraded editie!

Tip! Essie bij Bol.com.
Photobucket
Gisteren stond het Internet er ineens vol met dit nieuws en ook ik wil het graag met jullie delen. Eén van de bekendste Nederlandse webshops, Bol.com, hád al bijna alles, maar nu zeker. Met een uitgebreide cosmetica collectie kunnen ze ons tegenwoordig ook dáárin voorzien. En het leuke is: op dit moment geldt een actie waarbij je 3 Essie lakjes (€9,99 per stuk) kunt kopen voor €20,-. Hier komen geen verdere verzendkosten bij. Dat maakt de lakjes nog niet ontzettend goedkoop, maar geeft je wel dé kans om Essie eens te proberen of je al bestaande collectie aan te vullen.

Tip! De mooie samenwerkingen van Mac
Photobucket
Mac staat zo langzamerhand echt bekend om haar samenwerkingen met exentrieke figuren e.d. Ook al zal ik er dan niet veel gebruik van maken, ik kijk ontzettend uit naar hun collectie met Azealia Banks (is deze lipstick geen pareltje?), die waarschijnlijk in oktober hier zal verschijnen. Voor wie Azealia niet kent: deze rapster zorgde deze zomer voor nogal wat ‘heisa’, doordat ze op een cover verscheen terwijl ze in een condoom blaast, zie hier (krijg jij ook al associaties met Nicki Minaj?).

Tip! Budgettopper MIYO
Photobucket
Trots als een pauw is Cynthia op haar nieuwste ontdekking op budget make-up gebied. Het Poolse merk MIYO is volgens haar namelijk van ontzettend goede kwaliteit, én heeft erg aantrekkelijke prijsjes. In deze post krijg je een introductie van het merk, maar inmiddels zijn er ook verdere swatches op haar site verschenen (gebruik de zoekbalk and you’ll find). Voor de geïnteresseerden: het merk is te koop in de Miss Lipgloss Shop.

Wil je door de week heen meer links en tips op het gebied van mode en beauty? Volg me dan op Twitter en Facebook!


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties