logo
17 August 2012

De leukste reacties – Augustus

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

We zijn alweer over de helft van augustus, en dus ga ik – nu het nog lekker zonnig is, maakt het lezen hopelijk extra vrolijk- in deze post jullie leukste reacties van Augustus bij elkaar zetten. Outfits en de ‘Schrijgraag’ posts maken altijd heel wat los, maar jullie reacties bij mijn laatste LINDA.MEIDEN blog waren bijvoorbeeld ook een fijne afsluiter!

Veel leesplezier en laat je het me even weten als je jouw reactie gespot hebt?

Schrijfgraag – Papa, ik lijk steeds meer op jou
Photobucket
Ik werd zo verrast door deze reactie, omdat – hoe gek het ook klinkt misschien- ik me gewoon totaal niet meer voor kan stellen dát en hoe ik in het Engels schreef. Het lijkt wel een ander tijdperk. Waar ik lange tijd zeker wist dat het Nederlands me veel te ‘degelijk’ zou worden, weet ik nu héél zeker dat ik nooit meer terug wil naar waar ik vandaan kom. Al is het alleen maar omdat de interactie met jullie – niet geheel onbelangrijk bij taal- met jullie nu zoveel beter is!

Outfit – Figuurlijk
Photobucket
Wat kwamen er veel enthousiaste reacties op deze outfit! Vaak kijken jullie toch vrij anders tegenover mijn outfits aan dan ik. Ik bedoel: waar ik het enthousiasme wel verwacht, blijft deze vaak uit. Maar waar ik het níet verwacht, word ik er soms door overrompeld. Zoals Lisanne ook al benoemt, had ik het gevoel dat jullie een soort van opgelucht waren: hè, hè, ze kan ook nog ‘gewoon’ een jurkje aantrekken. Waar mijn stijl voor mij vanzelfsprekend is doordat het dus mijn stijl is, kunnen jullie mij in dit geval bijvoorbeeld als objectieveling laten inzien dat dit voor mijn doen heel simpel is. En dat ik anders dus een stuk drukker gekleed ga. Geloof me: voor jullie zijn die verschillen een stuk groter dan voor mij, omdat het voor mij allebéi heel erg bij me past.

LINDA.MEIDEN blog – Batwoman begins
Photobucket
Deze reactie heb ik voornamelijk toegevoegd omdat ik graag mijn reactie als Ilse aan jullie allemáál wilde laten lezen. Weten jullie dat ook weer.

Vraagje – “Hoe is het nu en wat zijn je plannen?”
Photobucket
Het voelde absoluut als een hart onder de riem hoe jullie met mij meedachten en jullie eerlijke mening gaven na het lezen van een stukje, op verzoek van Emma, over mijn (onzekerheden over de) toekomst. Precies wat Emma doet is wat mij heel erg goed kan doen: me inleven in mijn situatie en begrijpen dat sommige dingen ingewikkelder/lastiger zijn als je verder kijkt dan je neus lang is.

Outfit – Gay pride
Photobucket
Afgelopen week had ik het er nog met mijn vader over: dat het echt lachwekkend is hoeveel reacties ik krijg op mijn haar. Serieuze mailtjes met ‘P.S.: Je haarkleur is mooi’. Spontaan aangesproken worden op straat: ‘Ik moet even zeggen dat je haar zo mooi is’. Achter je in de rij bij de kassa: ‘Wauw, dat haar is mooi! Zou het echt zijn?’. En dan heb ik dus al jullie reacties nog buiten beschouwing gelaten. Ik wil hier echt niet opscheppen met complimentjes, maar eerder zeggen dat ik wel eens denk: oké, ik vind het ook mooi, maar zó mooi valt toch ook wel weer mee?

Filmpje – “Outfit – Casual boho”
Photobucket
Ris heeft een heel goed punt vind ik, en bij deze wil ik nog maar eens zeggen dat ik ook niet echt bedoelde dat het kinderachtig ís, maar dat het als kinderachtig ‘gezien wordt’. En al was het dan kinderachtig: ik ben júist altijd verliefd op alle kleding op kinderafdelingen. Echt, soms zou ik willen dat ik maat 128 had.

LINDA.MODE blog – Mode, wat is dat? 
Photobucket
Ik wilde graag nog even Laura’s positieve reactie aan jullie laten lezen, want het was immers háár blog waar ik in deze post op reageerde.

Photobucket
Om maar te laten zien dat niet alle reacties heel uitgebreid, doordacht of diepgaand hoeven te zijn: van deze word ik net zo goed blij.

Nog een slotvraag in het kader van reageren: als je twee soorten posts (rubrieken) moest noemen waar je het het leukste vind om bij te reageren, welke zouden dat dan zijn?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties