logo
10 August 2012

De rollen omgedraaid – Saskia in shorts

Gepost in overig, persoonlijk
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Vandaag laat ik jullie weer eens een outfit zien van mijn zusje, die -zoals jullie inmiddels kunnen weten- een heel andere stijl heeft dan ik. Stoerder, nonchalanter, en het moet vooral ook lekker zitten. Het leuke is dat ze dat dan ook uitstraalt, iets wat óók een hoop toevoegt aan je outfit (uitstraling). De andere kant is dat je wat minder variatie in haar outfits ziet, ook al speelt ze hier en daar wel met verschillende stijlen en komt ze toch ineens met iets anders verrassends aanzetten. Een paar dingen waar ik haar geregeld in en mee zie is een 1) pet of hoed (had ik al eerder genoemd, het is vrij zeldzaam dat deze hier ontbreekt), 2) haar nepbril, en 3) haar Isabel Marant wedge knock-offs, die – zoals je ziet- al bijna helemaal afgedragen zijn. Ze doet er 24/7 alles mee, dus dat is ook niet zo’n wonder.

Het leuke is dat ze vooral de laatste tijd meer bezig is met combineren en daarin proberen en ook de grens opzoeken. Als ze twijfelt kleedt ze zich vaak tóch weer om (iets wat ik dus niet deed, omdat ik dan júist wilde weten hoe iets me zou bevallen), waardoor het wel allemaal net iets veiliger blijft dan toen ik zo oud was.

Voor de duidelijkheid: ik wil niets als goed of fout benoemen, maar gewoon verschillen  laten zien. Daarom vind ik het ook leuk om foto’s van haar te plaatsen; zodat jullie zien hoe het óók kan. Ik ben immers maar één iemand en wil zeker niet de ‘regels’ voorschrijven.

Wat vind jij van haar outfit? Wat vind je sterk en wat had je anders gedaan? Ze leest alles zorgvuldig en ik weet zeker dat ze blij is met tips!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Coolcat trui
We shorts
eBay schoenen
H&M bril


Foto’s door mij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties