logo
21 August 2012

Duoshoot – Zomers

Gepost in mijn outfits, overig

De afgelopen dagen was het lekker zomers, en aangezien ik nog niet zoveel zomerse outfits aan jullie heb laten zien, besloot ik even flink wat outfits op de foto te zetten. Zo heb jullie ook met het grijze weer wat zonnigs om naar te kijken! We trappen af met de tweede duoshoot die ik ooit op mijn blog liet zien.

Voor de duidelijkheid: tijdens een duoshoot ga ik samen met iemand anders op de foto, en in dit geval met mijn vriendje. Zoals ik de vorige keer ook al schreef, vroegen jullie hier een aantal keer naar en aangezien de eerste keer al een tijdje geleden was (én een succes volgens mij!) bij deze een vervolg.

Hoewel het totaal verschillend is wat we dragen werden we wel een ‘match’ genoemd doordat het groen wat Bas draagt in mijn jurkje terugkomt. Doordat hij effen draagt en ik een printje, wordt het niet té druk samen (al is het niet zo dat ik mijn outfit op hem afstem hoor). Bas vroeg of ik het wel mooi vond – al dat groen- maar ik vind het juist leuk zo nu en dan verschillende tinten van één kleur te combineren. Zoals ik bijvoorbeeld ook hier heb gedaan.

Ik denk dat mijn jurkje eigenlijk meer “chic” bedoeld is dan zomers, maar – zoals ik al vaker heb gezegd- een kledingstuk wordt gemaakt door de context, dus wanneer je de rest een zomers tintje geeft, doet dit jurkje ook prima mee. Zelf ben ik al een tijdje helemaal weg van zonnekleppen, maar het kwam er nu pas van er één te dragen. Dat je in de volksmond dan een tennister wordt genoemd, neem ik graag voor lief. Hij maakt dit jurkje wat meer dressed, en wat meer sportief en is het geen perfecte match met mijn schoentjes? “Daar heeft ze over nagedacht”, zegt Bas dan trots.

Dan rest mij niets anders meer te zeggen dan: brand los en geef je mening!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik:
Supertrash jurkje
New Look flatjes
H&M Trend via eBay zonneklep
Triwa horloge

Bas:
Jack & Jones shirt
Tommy Hilfiger shorts
H&M schoenen


Foto’s door Arjen Viserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties