logo
12 August 2012

Fashion crush – Angelica Blick voor NLY TREND

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Wat Elin Kling kan (zij had eerder al een lijn bij Nowhere – een merk dat bij Nelly wordt verkocht- én bij H&M), kan ik ook, moet Angelica Blick gedacht hebben. Deze zeer succesvolle Zweedse modeblogster heeft sinds afgelopen vrijdag haar eigen kledinglijn bij NLY Trend: het wat meer high end label van de alsmaar groeiende en populairder wordende internationale én ook Zweedse webshop Nelly

Hoewel het zwart, wit en grijs is wat de klok slaat vind ik de collectie te gek en doet deze me ook best wel denken aan de Elin Kling by Nowhere eigenlijk. Gelukkig is deze lijn nét een tikkeltje betaalbaarder. De collectie bestaat uit een zwart jasje (ik vermoed nepleer, maar de beschrijving ontbreekt), een top, shorts, twee jurken, twee paar schoenen, een armband, een ring, een tas en een colbert. Deze laatste is samen met jack het duurste, met een prijs van €89,90.

Angelica vind ik een soort glamorous rock chick, dus deze collectie past helemaal wat mij betreft. Ik ben vooral fan met de items met details. Zo vind ik het zwarte jack niet veel nieuws onder de zon, maar het colbert ontzettend gaaf door het originele model en de collar tips die erin zijn verwacht. Ook voor de schoenen loop ik warm en de vierkante armband vind ik eveneens te gek.

Helaas is de collectie wel gelanceerd, maar doet de pagina het nog niet. Je kunt alleen via de campagne pagina alle items bekijken, met hun prijzen erbij. Alles is wel gewoon al goedkoop, als je via de campagne pagina op de links van de afzonderlijke items klikt, alleen de armband en ring moeten nog worden toegevoegd aan de webshop.

En oh ja: misschien moet Nelly de volgende keer investeren in een degelijke vertaler, want de vertaalde quotes bij de campagne beelden kloppen van geen kanten.

Wat vind jij van de collectie?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Bron afbeeldingen: Nelly en Angelica Blick.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties