logo
11 August 2012

House of Holland by Superga via Asos – Mijn favorieten

Gepost in overig
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Deze week kwam ik een erg leuke samenwerking tegen, die ik graag wilde gebruiken voor ‘Mijn favorieten’ van dit weekend en bestaat uit kekke gympies met o.a. dikke stippen! De samenwerking waar ik het over heb is tussen (de titel zegt het al) label House of Holland (die ook al voorkwam bij de panty’s van vorige week) en schoenenmerk Superga.

House of Holland kende ik al en heb ik altijd een te gek merk gevonden. De ontwerper achter dit merk is Henry Holland en zijn kleding is geïnspireerd op de verschillende die je in Londen tegenkomt: erg divers dus. Ik vind zijn ontwerpen vooral speels, vrolijk, alles waar ik van houd. Daarnaast is alles ook nog eens (relatief) verrassend betaalbaar. Bekijk zijn prijzen in de sale maar eens: sommige doen niet onder voor bijvoorbeeld Topshop.

De site van Superga ben ik naar aanleiding van deze samenwerking natuurlijk ook even gaan bekijken en mijn impressie is dat de schoenen vergelijkbaar zijn met All Stars: klassieke gympen. De campagnebeelden met Alexa Chung maken hun uitstraling wel wat speelser (ik vind ze erg leuk!), maar veranderen natuurlijk niets aan de schoenen.

Het model van Superga vind ik erg leuk, ook al zijn ze dan vrij basic, en doen me dus denken aan All Stars, maar dan in combinatie met Vans o.i.d.. Ze hebben hun standaard model werkelijk in allerlei kleuren, en daarnaast nog wat variantmodellen. Met deze samenwerking met House of Holland doen ze in ieder geval lekker gek, want in hun reguliere assortiment is geen printje te bekennen.


Photobucket
V.l.n.r.: €99,52 / €85,30 / €78,19 / €85,30 / €99,52 / €99,52

Al deze gympen vind ik leuk, maar ik ben het meeste gevallen voor de effen gympen met polkadotzool en effen gymp met streepzool.

Ik had al min of meer verklapt dat House of Holland een eigen webshop heeft (waar de samenwerking met Superga ook verkocht wordt), maar ik zou je aanraden om House of Holland via Asos aan te schaffen, mocht je geïnteresseerd zijn. Hier is verzending gratis (bij House of Holland worden deze verzorgt door Royal Mail, die wel redelijke prijzen hanteert, maar toch…) en zij zijn gewoon zeer helder, gestructureerd en ervaren in (internationale) verzendingen doordat ze zo ontzettend groot zijn. Het assortiment is wel iets beperkter bij Asos; dezedeze en deze leuke variant vindt je er bijvoorbeeld helaas niet (meer) en heb ik daarom ook niet meegenomen in mijn favorieten.

Ook Superga heeft een eigen webshop, waarmee ze wereldwijd verzenden. Verzending naar Nederland is £9, redelijk prijzig vind ik. De website suggereert dat Superga, naast de webshop, alleen maar in één winkel in Londen wordt verkocht.

Kende jij Superga al en/of had je al van de samenwerking gehoord? Wat vind je van de gympen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties