logo
19 August 2012

Modemeisjes by Lake Side SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

De Modemeisjes by Lake Side collectie is natuurlijk niet nieuw, sterker nog: ik heb er inmiddels al meerdere keren over geschreven. Wat echter wél nieuw is: althans, dat was het de afgelopen week voor mij, is dat de collectie nu gigantisch is afgeprijsd. Dat leek me een leuke tip, zo in het weekend!

Ik zal nog even terug bij af gaan, voor wie de samenwerking gemist heeft: de Modemeisjes (oftewel: de drie dames uit het programma Modemeisjes met een Missie) Josh, Maria en Tamara hebben samen met kledingketen Lake Side, het kleine zusje van Shoeby, een kledingcollectie ontworpen. In april werd deze collectie gelanceerd, maar inmiddels is het lente/zomer seizoen voorbij en is het bij vrijwel alle winkels tijd voor sale. Ook bij Lake Side dus! Het grootste deel van die collectie hangt er nog, en zodoende kun je het meeste voor de helft tot -70% van de prijs scoren. Voor wie de originele prijzen te duur vond, of voor wie natuurlijk alsnóg enthousiast is geworden.

Benieuwd naar die vriendelijke prijsjes?

Photobucket
V.l.n.r.: €20,00 / €10,00 / €5,00 / €15,00 / €15,00 / €7,50

De luipaard jeans is echt mijn ultieme favoriet, en vind ik erg mooi. Maar ook het geel/turquoise jurkje vind ik te gek – al zou ik er een andere riem bij dragen. Het grijs gestreepte, a-symmetrische jurkje vind ik ook erg leuk, en ik kan er zo al ontzettend veel combinaties mee bedenken. Je moet wel een beetje van glamour houden wil je deze collectie vinden denk ik, dat doen de Modemeisjes immers ook, maar dan kun je nu dus wel voor een fijn prijsje je slag slaan.

Betalen bij de webshop van Lake Side kan via Creditcard, Paypal en Afterpay. Verzendkosten bedragen €4,95, maar wanneer je je bestelling naar een Lake Side winkel laat versturen, kun je ‘m daar gratis afhalen. Je moet wel iets langer wachten dan: maximaal vijf werkdagen in plaats van één tot twee. Via deze link je je dichtsbijzijnde Lake Side store vinden. Binnen 14 dagen kun je ook nog ruilen of terug sturen.

Wat vind jij van de Modemeisje by Lake Side collectie? En koop je relatief veel in de sale?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties