logo
31 August 2012

Outfit – Casual

Gepost in mijn outfits

Deze foto’s zijn gemaakt op een dag dat ik eigenlijk geen foto’s zou maken. En het toen toch maar wel deed, omdat ik de – zomaar bij elkaar geraapte, maar dat werkt juist vaak het beste- outfit verrassend in de smaak vond vallen bij mezelf. En ik gok ook bij jullie. Want zoals ik jullie ken, worden de meest relaxte, casual en rustige outfits het beste gewaardeerd. Al moet het niet scary worden doordat het veel te ingetogen is voor mijn doen, want daar wordt ook weer tegen geprotesteerd. Ik denk dat deze outfit genoeg aparts heeft om ‘Suz-waardig’ te zijn, maar ook draagbaar genoeg is voor jullie om je mee te identificeren.

Lang riep ik altijd dat het comfortabel zijn van kleding voor mij ondergeschikt was aan hoe het eruit zag, maar daar ben ik wel een beetje van terug aan het komen. Deze twee aspecten zijn namelijk nauw verweven, en kun je dus niet zo strict scheiden. Deze outfit is bijvoorbeeld heerlijk comfortabel. Geen gevaar op bilspleten wanneer ik buk, geen knoopje dat los kan schieten, geen hak die kan beschadigen, en geen strak t-shirt die het hele design van je beha laat zien. En dat straal ik dan ook meteen uit. Dat ik durf te bewegen in mijn outfit en dat ik niet bang ben in mijn beweging iets ‘kapot te maken’.

Hoe zit dat bij jou? Voel jij ook dat comfort en uiterlijk bij jou verweven zijn met elkaar?

Als ik dit schrijf is het nacht (slechte eigenschap, maar ik werk ‘s nachts nou eenmaal zo lekker rustig en geconcenteerd) en voel ik mij een beetje… melancholisch, wilde ik zeggen. Dat woord schoot me te binnen, maar toen ik het opzocht bleek het ongeveer ‘depressief’ te betekenen en dat bedoel ik dan weer niet. Wat ik meer bedoel is dat ik mij een beetje onzeker voel. En aangezien je je vast afvraagt waarom ik dat hier nou weer out of the blue deel: nou gewoon, omdat ik weet dat jullie je regelmatig ook onzeker voelen over een ditje en een datje. Misschien helpt het om te weten dat echt elk mensen (niet dat ik elk mens vertegenwoordig, maar in dit geval durf ik wel voor elk mens te spreken) onzeker eens, ook als hij of zij geen ditjes en datjes heeft (ik hoor je namelijk denken: wat zou Doutzen Kroes voor ditjes en datjes moeten hebben?). Wat ik daarmee wil zeggen is: als ik nu iets specifieks zou moeten noemen waarover ik onzeker ben, kan ik je het niet vertellen, maar dat wil nog niet zeggen dat dat gevoel er niet is.

Herken je dat? Dat je je weleens onzeker voelt zonder dat je precies weet waarover?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker t-shirt
Dress Republic vestje
H&M Divided broek
New Look flatjes
H&M Trend ketting


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties